foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - fantāzija, fantastika un skaisti ceļojumi
Kadrs no filmas "Deviņas dienas".
TV
2022. gada 15. marts, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - fantāzija, fantastika un skaisti ceļojumi

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet ukraiņu ceļojumu šovu, fantāzijas drāmu "Deviņas dienas" un fantastikas seriālu "Paradīze".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Visu izšķir monēta

Ceļojumu realitātes šovs no Ukrainas – 15 skaisti ceļojumi pandēmijas laikā.

Ukrainas producentu radīts ceļojumu realitātes raidījums "Cipars vai ģerbonis" ("Орел и решка"), kas TV ekrānos jau ir vairāk nekā 10 gadu, skatītājiem piedāvā sezonas "Meitenes" ("Девчата"), "Pasaules brīnumi" ("Чудеса света") un "10 gadi" ("10 лет").

Pasaule ir pilna brīnumu, elpu aizraujošu skatu un piedzīvojumu! Lai iepazītu pasaules skaistākās un neparastākās vietas, ceļotāji metas neprātīgā avantūrā. Tomēr viss nav tik vienkārši, kā sākumā varētu likties. Pirms došanās ceļā gaisā tiks mesta monēta, kas izlems abu likteni – būs jāiztiek ar 100 dolāru budžetu vai arī rokās nonāks zelta karte, kura piedāvās neierobežotas iespējas. Lai gan budžets ir krasi atšķirīgs, netrūks ne piedzīvojumu, ne jautrības!

Raidījumu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Vila izvēles

Vils savas dienas aizvada, skatoties TV tiešraides par cilvēku ikdienas dzīvi.

Kādudien viens no tēliem iet bojā, atbrīvojot vietu jaunai dzīvībai uz Zemes. Vairāki kandidāti ierodas pie Vila, lai izietu piemērotības pārbaudes. Tomēr viņam pašam ir savi eksistenciālie izaicinājumi – brīvdomātāja Emma ir kandidāte, kas nav kā citi. Viņa liek viņam pievērsties sev un apjaust savu nemierīgo pagātni.

Fantāzijas drāmu "Deviņas dienas" ("Nine Days") skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Piedzīvojumi un noslēpumi

Fantastikas seriāls "Paradīze" ("Paraiso") ar dažādiem noslēpumiem un aizraujošiem piedzīvojumu elementiem skatītājiem ļaus atgriezties 1992. gadā.

Valensijas piekrastes pilsētā Spānijā pazūd trīs meitenes – Sandra, Elena un Malēna. Šķiet, ka izmeklēšana nesokas tā, kā meiteņu tuvinieki to vēlētos, tāpēc jauniešu atrašanā iesaistās Sandras jaunākais brālis ar saviem trim draugiem. Seriāla septiņas sērijas ir uzņemtas Spānijā un ir iecienītas jauniešu vidū. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

"Paradīzi" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".

Tēmas