Breda Pita un Andželinas Džolijas māja Francijas dienvidos

gallery icon
2022. gada 18. februāris, 17:13

Breds Pits iesūdzējis tiesā Andželinu Džoliju: viņa pārdevusi daļu no abu Francijas kopīpašuma Krievijas miljardierim

Jauns.lv

2008. gadā Breds Pits un Andželīna Džolija kopīgi iegādājās īpašumu ar vīna dārzu Francijā, kur sešus gadus vēlāk pāris apprecējās. Nu Pits uzsācis tiesvedību pret savu bērnu māti un nu jau bijušo sievu par to, ka viņa pārdevusi savu daļu īpašuma Krievijas miljardierim, pārkāpjot vienošanos, ka bez otra piekrišanas savas īpašuma daļas viņi nepārdos.

Kā raksta britu raidorganizācija BBC, Pits uzsver, ka viņš un bijusī sieva vienojušies nepārdot savas "Château Miraval" īpašuma daļas bez otra piekrišanas, taču Džolija bez Pita informēšanas to ir pārdevusi kādam Luksemburgā bāzētam alkoholisko dzērienu ražotājam, ko kontrolē Krievijas oligarhs Jurijs Šeflers.


Pita advokāti norādījuši, ka īpašums, kur atrodas gan villa, gan vīna dārzs, ir “kļuvis par Pita aizraušanos” un viņa pārraudzībā izaudzis “par vairāku miljonu dolāru starptautisku veiksmes stāstu”.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

“Viņa pārdeva savu daļu apzināti un ar nodomu, ka Šeflers un viņa uzņēmums centīsies kontrolēt biznesu, kam Pits ir nodevies, kā arī graut viņa veiktās investīcijas,” rakstīts tiesas dokumentos.

"Château Miraval" atrodas Korensas ciemā, Francijas dienvidaustrumos, un Džolija un Pits to 2008. gadā iegādājās par 25 miljoniem eiro.

Kā liecina tiesas dokumenti, Pits samaksāja 60% no iegādes cenas, un Džolija - 40%. Pita advokāti uzsver, ka vīna bizness šajā īpašumā turpina plaukt, tomēr Džolijai nav bijusi tajā iesaistīta, vienlaikus gūstot no tā labumu.

Tā izskatās Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas

gallery icon

Džolija esot rakstiski informējusi Pitu par darījumu 2021. gada janvārī, sakot, ka viņai tas ir bijis “sāpīgs lēmums, pieņemts ar smagu sirdi”, teikts tiesas dokumentos.