Slavenības
2022. gada 8. februāris, 05:37

VIDEO: Linda Mūrniece atklāti runā par jaunajām attiecībām - savu īsto mīlestību Edgaru

Jauns.lv

Bijusī ministre un uzņēmēja Linda Mūrniece ir stipra sieviete, daudz sasniegusi un daudziem bijusi par iedvesmu, taču personīgajā dzīvē gan viņai gājis kā pa celmiem.

Viesojoties telekanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", viņa raidījuma vadītājam Valdim Melderim atzinusi, ka beidzot ir kopā ar savu īsto mīlestību.

Linda stāsta, ka ar šo jauno mīlu - Edgaru - ir pazīstami jau septiņus gadus. Ik pa laikam uzplaiksnījusi sajūta, ka draudzīgās attiecības varētu kļūt par ko vairāk, taču, gandrīz kā filmās, vienmēr gadījušies kādi neparedzēti šķēršļi, kas nav ļāvuši attiecībām attīstīties - līdz pat tādām liktenīgām nejaušībām kā izjukušas vakariņas vai nokavēta lidmašīna.

Linda Mūrniece un viņas krāšņā sabiedriskā dzīve

Linda Mūrniece un viņas krāšņā sabiedriskā dzīve.

gallery icon
54

Lindai Mūrniecei līdz šim ir bijušas trīs laulības - divas ilgas un nopietnas un viena "spontānā ideja", kam beigas pienāca jau pēc mēneša. Laiku pa laikam Linda arī nav kautrējusies paust savas ļoti personīgās pārdomas sociālajos tīklos, par ko saņēmusi ne mazumu nosodījuma, taču, kā raidījumā atzīmē Valdis Melderis, sievietes vaļsirdīgā atklātība radījusi viņai arī “fanu klubiņu”, kas no sirds jūt līdzi un vēl, lai beidzot viss izdotos.

Kas tad ir šis Edgars - Mūrnieces jaunā īstā mīlestība?

Trīsreiz šķirtā Linda Mūrniece pagājušajā mēnesī sociālās saziņas tīklā "Facebook" publiskoja foto ar kādu cilvēku un norādīja, ka ir "jaunās attiecībās". "Šis vairs nav pa jokam…" bildi parakstīja viņa.

"Kāds man pa jokam kaut kad zīlēja. Satikšu kādu, ko sen zinu. Kādu, kurš visu laiku ir līdzās. Tikai es neprotu paskatīties. Pa jokam tas bija. Tomēr šis vairs nav pa jokam…" Tā Mūrniece parakstījusi "Facebook" ievietotu foto, kurā ir kopā ar kādu, kura seju nemaz nevar redzēt, un tāpat Linda pie ieraksta pievienojusi: "Jaunas attiecības".

Nu, kad Linda atklājusi sava jaunā mīļotā vārdu, dažu minūšu laikā iespējams atrast kādu Edgaru, kas Lindai seko sociālās saziņas vietnē "Instagram", ir tur publiskojis pat divus foto, kuros Mūrniece redzama, un pie viena no tiem īpaši atzīmējis 2015. un 2022. gadu - acīmredzami tos pašus septiņus gadus, par kuriem runā Linda.

Kā zināms, kādreizējās iekšlietu un aizsardzības ministres, tagad viesnīcas "Hotel Roma" vadītājas Lindas Mūrnieces mīlas gaitas neliktu vilties par rūdītākajiem ziepju operu cienītājiem.

Linda, dzimusi Ezermane, vispirms apprecējās ar iekšlietu sistēmas darbinieku Raimondu Mūrnieku, kam dāvājusi divus bērnus. 2012. gadā laulība tika šķirta. Jau dažus mēnešus vēlāk Linda atkal izgāja pie vīra, sakot jāvārdu Libānā dzimušajam ārstam un politiķim Hosamam Abu Meri. 2017. gadā tika šķirta arī šī laulība.

2020. gadā Linda šokēja Latviju, apprecoties trešo reizi - ar pārdošanas speciālistu no Liepājas Agri Freibergu. Pievienoja sava pirmā vīra uzvārdam trešā lauleņa uzvārdu, kļuva par Lindu Mūrnieci-Freibergu, taču attiecībām nebija lemts ilgs mūžs. Pagāja daži mēneši, un Linda trešo reizi mūžā kļuva par šķirteni.