foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Aminata stāsta, kā norit veseļošanās pēc pozitīvā Covid-19 testa saņemšanas
Aminata.
Mūzika
2022. gada 7. februāris, 14:25

Aminata stāsta, kā norit veseļošanās pēc pozitīvā Covid-19 testa saņemšanas

Jauns.lv

Vien dažas dienas pirms "Eirovīzijas" nacionālās atlases konkursa "Supernova" pusfināla, favorīte Aminata saņēma pozitīvu Covid-19 testu. Intervijā ar TV3 raidījumu "900 sekundes" dziedātāja stāsta, kā norit atveseļošanās process.

”Es jūtos labāk, arvien labāk katru dienu. Viss ir labi,” ”900 sekundēs” savu veselības stāvokli komentēja dziedātāja Aminata.

Viņa ierindojusies to desmit mūziķu un apvienību vidū, kuri turpinās cīņu par ceļazīmi uz ”Eirovīziju” un 12. februārī startēs Latvijas atlases finālā.

Noskaidroti Latvijas Televīzijas konkursa "Supernova 2022" finālisti

Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2022" pusfināla tiešraidē skatītāji un žūrija kopā lēmuši, kuri desmit dalībnieki finālā 12. februārī turpinās ...

gallery icon
113

Šogad Aminata ”Supernovā” piedalās ar ļoti personisku dziesmu "I’m Letting You Go”, kurai nu iznācis arī videoklips. Kā atklāj mūziķe, ideja par to, kādam jābūt dziesmas videoklipam, nedzima uzreiz.

”Es diezgan ilgi domāju par to, kādu es gribētu klipu. Process bija diezgan garš, es soli pa solim kaut ko izdomāju. Tad es sazinājos ar režisoru Pēteri Vīksnu, viņš izstāstīja savu redzējumu. Es viņam izstāstīju savu ideju, ka varētu dejot, jo es jau sen to gribēju.” Abiem vīzijas sakritušas, un sācies darbs pie klipa veidošanas.

Dziedātāja neslēpj, ka saistībā ar dejošanu bijis liels uztraukums. ”Es neesmu dejotāja, un joprojām uz to skatos un domāju: te es varētu izdarīt citādāk, labāk, bet Pēteris saka, ka viņam viss patīk, un es viņam uzticos. Kopumā videoklips man ļoti patīk. Man patīk, kā es tur izskatos, patīk, ka sanācis dodot trausluma sajūtu un vispār noskaņu, ar kādu es rakstīju šo dziesmu,” saka Aminata

Aminata stāsta, ka plānā ir ne tikai veselības atgūšana, lai jau nedēļas nogalē varētu startēt "Supernovas" finālā, bet arī koncertēšana šī gada vasarā: ”Es ļoti gribu koncertu. Es domāju, ka es sākšu plānot, jo man vienalga gribas to koncertu, jo man ir visādas idejas, kā to varētu realizēt, un es ceru, ka šogad tas sanāks. Protams, gribas jaunas dziesmas, jo ideju ir daudz. Ja ies pavisam labi, tad varētu būt arī albums.”

Tā noskaidrojām, ka uz Eirovīziju jāsūta Aminata

22. februārī LTV studijā Zaķusalā tika noskaidrots, ka 2015. gadā Latviju Eirovīzijā pārstāvēs Aminata Savadogo.

gallery icon
95