foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - aizkustinoša drāma, aizraujošs trilleris un sportistu cīņas olimpiskajā arēnā
Kadrs no filmas "Supernova".
TV
2022. gada 1. februāris, 18:30

Nedēļas jaunumi "Tet+" - aizkustinoša drāma, aizraujošs trilleris un sportistu cīņas olimpiskajā arēnā

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet sirsnīgo drāmu "Supernova", psiholoģisku trilleri "Klerisa" un, protams, sekojiet līdzi mūsu olimpiešu startiem Pekinā!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēdējais ceļojums

Sems un Taskers dodas ceļojumā pāri Anglijai, lai apciemotu draugus, ģimeni un pagātnes atmiņas.

Tā kā Taskeram pirms diviem gadiem diagnosticēja demenci, kopīgais laiks ir svarīgākais, kas viņiem ir. Režisora Harija Makvīna drāmā "Supernova" galvenajās lomās ir divas atzītas pasaules kinozvaigznes - Kolins Fērts un Stenlijs Tuči.

Romantisko drāmu skatieties "Tet+ Kino" - angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Klusēšana ir beigusies

Viena no populārākajām FIB aģentēm ir atpakaļ - seriālā "Klerisa" ("Clarice").

1993. gadā, sešus mēnešus pēc filmā "Jēru klusēšana" atrādītajiem notikumiem, FIB aģente Klerisa Stārlinga atgriežas, lai dzītu pēdas sērijveida slepkavām un seksuāliem uzbrucējiem. Seriālā titullomā ir aktrise Rebeka Brīdsa, bet tā veidotāji ir Holivudas leģendas Sidnija Lumeta meita Dženija un daudzu kases grāvēju scenāriju autors Alekss Kurcmens. Interesanti, ka dažādu līgumu un kino studiju interešu dēļ izrādās - seriālā "Klerisa" nekādi nedrīkst būt pieminēts Hanibals Lekters. Kurcmens par to nebēdā: “Tas mums deva rīcības brīvību, turklāt nekādas lielās intereses iekļaut viņu seriālā mums nebija. Ne tāpēc, ka mums nepatiktu filma un seriāls, kas par viņu bija, bet tāpēc, ka to jau citi cilvēki tik lieliski ir paveikuši, ka tas nebūtu nekas jauns un svaigs.”

Seriālu "Klerisa" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" latviešu vai angļu valodā.

Olimpiskās spēles

"Tet" saviem klientiem piedāvā plašas iespējas sekot līdzi 2022. gada ziemas olimpiskajām spēlēm, kas norisināsies no 4. līdz 20. februārim Ķīnas galvaspilsētā Pekinā.

Prezidents nosauc karognesējus Pekinas olimpiskajām spēlēm

Valsts prezidents Egils Levits šodien Rīgas pilī nosauca Latvijas delegācijas karognesējus 2022. gada Pekinas ziemas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijai - ...

gallery icon
77

Izklaides platformas "Tet+" un "Helio" interaktīvās televīzijas lietotāji pasaules labāko sportistu gaitām var just līdzi televīzijas kanālos "Eurosport 1" un "Eurosport 2", kā arī trīs īpaši izveidotos pop-up "Eurosport" kanālos, no kuriem viens būs veltīts tikai hokejam. Tāpat Latvijas pārstāvju startu translācijas būs pieejamas LTV7 kanālā.

Nedēļu pirms olimpiskajām spēlēm Pekinā atver olimpisko ciematu

Astoņas dienas pirms Pekinas olimpisko spēļu sākuma ceturtdien tika atvērts olimpiskais ciemats, ievērojot stingrus Covid-19 vīrusa ierobežošanas noteikumus. Ķīnas valsts ...

gallery icon
47

"Helio" interaktīvās televīzijas klientiem ir ekskluzīva iespēja olimpiskās spēles skatīties īpaši augstā izšķirtspējas kvalitātē kanālā "Eurosport 4K". Savukārt izklaides platformas "Tet+" lietotāji olimpiskās spēles var vērot, atrodoties arī ārpus mājas, kur vien ir pieejams internets, un kaut piecās ierīcēs vienlaikus – telefonā, planšetē, datorā vai televīzijas ekrānā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Uz Pekinas olimpiskajām spēlēm dodas bobslejisti un vairāki citi sportisti

Pirmdien uz Pekinu izlidoja Latvijas bobsleja komanda ar pieciem sportistiem un pieciem treneriem, kā arī šorttrekists Reinis Bērziņš, kalnu slēpotāja ...

gallery icon
46