foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Oļegu Znaroku sveic ar gaidāmo mazbērnu
Alise, Oļegs un Svetlana Znaroki.
Slavenības
2022. gada 5. janvāris, 06:40

Oļegu Znaroku sveic ar gaidāmo mazbērnu

Žurnāls "Kas Jauns"

Savulaik izcilā Latvijas izlases hokejista un tagad sekmīgā trenera Oļega Znaroka daiļā meita Alise ar vīru - vienu no labākajiem Krievijas un NHL hokejistiem Artemiju Panarinu - saņem apsveikumus par gaidāmo ģimenes pieaugumu.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", tad pazīstamā modele Alise Znaroka, kas 2020. gada izskaņā privātā ceremonijā reģistrēja laulību ar Ņujorkas "Rangers" uzbrukuma līderi Artemiju Panarinu, ļoti iespējams, ir pirmās atvases gaidībās. Par to pāris liek noprast, ievietojot soctīklā "Instagram" kopīgo foto, kur jaušams, ka zem atvērtās ādas jakas kundze slēpj māmiņas punci. Arī NHL kluba Ņujorkas "Rangers" Ziemassvētku svinībās, kur vairāki hokejisti iemūžināti jaukās bildēs kopā ar savām mīļotajām, Artemija sieva, kas līdz šim lepojusies ar modelei tipisko slaidumu, izskatās mainījusies auguma aprisēs. 

Alise Znaroka, kam soctīklā "Instagram" ir gandrīz 54 tūkstoši sekotāju, ar savu foto izpelnījusies milzu ievērību, saņēmusi vairāk nekā simt atsauksmju, apsveikumu un jautājumu birumu - kā, vai patiesi hokejista ģimenē ir gaidāms mazulis, vai Oļegs Znaroks būs opis, vai gaidāms zēns vai meitene? Alise un Artemijs pagaidām ar nepārprotamu publisku paziņojumu par ģimenes pieaugumu klajā nav nākuši, tomēr komentāru sadaļā ļaudis atklāj, ka beidzamajā laikā, kad Alise manīta kādā pasākumā Ņujorkā, kā arī pērkot eglīti kopā ar mammu, bijis skaidri redzams, ka daiļā modele ir stāvoklī.

Alise Znaroka 2014. gada nogalē

Modele Alise Znaroka 2014. gada nogalē.

gallery icon

Znaroka un Panarins iepazinušies pirms sešiem gadiem Čehijā notikušā pasaules čempionāta laikā, bet gadu vēlāk, kad meistarsacīkstes norisinājās Krievijā, jau slepus sāka satikties. Tiek mēļots, ka Oļegs Znaroks bija viens no pēdējiem, kurš uzzināja par savas meitas attiecībām.

Jau 2020. gada vasarā pāris bija iecerējis iespaidīgas kāzas, tomēr Covid-19 pandēmija šos plānus izjauca. Vērienīgais notikums atlikts uz labākiem laikiem, tomēr abi ir mijuši gredzenus un oficiāli kļuvuši par vīru un sievu, pirms gada ziņoja Alise sociālajos tīklos.

“Mēs jau esam sarakstījušies. Kāzas notiks, kad situācija pasaulē kļūs mierīgāka un mēs varēsim satikt visus savus draugus,” informēja Alise, piebilstot, ka grasās mainīt uzvārdu, bet to vēl nav izdarījusi.

Panarins ir viens no labākajiem hokeja uzbrucējiem pasaulē. Hokejista rezultatīvais sniegums NHL un Krievijas izlases rindās, kur viņš 2018. gada pasaules čempionātā deviņos mačos izcēlās ar 17 rezultativitātes punktiem, ir novērtēts ar otru lielāko atalgojumu NHL - viņš sezonā nopelna 11,6 miljonus ASV dolāru (9,8 miljoni eiro). Pirms diviem gadiem krievu hokejists noslēdza ar Ņujorkas klubu 81,5 miljonu ASV dolāru vērtu līgumu uz septiņiem gadiem.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!