Slavenības
2022. gada 2. janvāris, 05:59

Intars Busulis novēl sev jaunajā gadā nomest liekos kilogramus

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātājs Intars Busulis neslēpj, ka viņa svars ir mainīgs – te tas palielinās, te samazinās. Taču viena no Jaungada vēlēšanām, ko pauž mūziķis, ir tieši par lieko svaru – lai no tā būtu viegli atbrīvoties.

2018. gada nogalē Intars Busulis pat publiski ļāvās tievēšanas maratonam, kad kā TV šova "X faktors" mentors ar saviem aizbilstamajiem - muzikālo apvienību "Baritoni" - ķērās pie nopietna izaicinājuma. Viņi bija apņēmušies kopā zaudēt 32 kilogramus svara mazāk nekā divos mēnešos.

Intars Busulis un "Baritoni" pirms tievēšanas maratona sākšanas

TV šova "X faktors" mentors mūziķis Intars Busulis un viņa aizbilstamie - apvienība “Baritoni” - ķērušies pie nopietna izaicinājuma. Viņi ...

gallery icon
18

Šajā laikā tievēšanas maratona dalībnieki ievēroja īpaši sabalansētu un katram individuāli izstrādātu uzturu plānu, kā arī aktīvi sportoja. Intara Busuļa auguma garums ir 174 centimetri, svars toreiz bija 91 kilograms, un šajā izaicinājumā izdevās atbrīvoties no 10 liekajiem kilogramiem.

Intara Busuļa un "Baritonu" fotosesija pēc tievēšanas izaicinājuma

Intara Busuļa un "Baritonu" fotosesija pēc tievēšanas izaicinājuma.

gallery icon
13

2021. gada nogalē dziedātājs aizdomājās, ka tomēr liekais svars atkal ir parādījies. Intars gan sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" saka, ka nav pieņēmies svarā tamdēļ, ka tiktu barots ar sātīgu ēdienu vai ka epidemioloģisko ierobežojumu laikā ir mazāk koncertu, kuru dēļ cītīgāk piedomāt par kilogramiem. “Esmu atgriezies tajā iepriekšējā svarā. Nav jau tā, ka man ir drausmīgs pieaugums, bet ir…” vaļsirdīgi nosaka dziedātājs. “Nav vairs tie 10 kilogrami nost, bet gan atpakaļ,” viņš piebilst.

foto: Publicitātes

Dziedātājs atklāj, ka atsācis skriet un aktīvi darboties: “Tūlīt jau atkal viss būs kārtībā! Pavasaris tuvojas, un, gatavojoties uzstāšanās reizēm, es parasti saņemos. Man tas process baigi ātri notiek.”

foto: Publicitātes

Intars Busulis atzīst, ka sieva un mamma gardi gatavo, tamdēļ uzņemt liekos kilogramus nav grūti. “Gribētos jau mazāk, bet garšo... Neko tur nevar darīt. Mēs esam liela ģimene, un labi, ka visu parasti apēd, tad maz paliek pāri. Es arī nemēdzu pārēsties, bet kaut kas notiek nepareizi,” prāto Intars. Un, ilgi nedomājis, teic, ka sev jaunajā gadā novēl atkal būt lieliskā formā un nomest kādu lieko kilogramu.

Intars Busulis triumfē "Muzikālajā bankā 2020"

"Muzikālās bankas 2020" finālā par aizvadītā gada Latvijas vērtīgāko popa un roka dziesmu atzīta Intara Busuļa dziesma “Dejo vientulību”.

gallery icon
18

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" svētku dubultnumurā!