Jutas Jemeļjanovas un Jura Kupra mīlas stāsts

Jutas Jemeļjanovas un Jura Kupra mīlas stāsts.

gallery icon
Slavenības
2021. gada 25. decembris, 07:07

Fitnesa daiļavas Jutas Jemeļjanovas un Jura Kupra mīlasstāsts vainagojies rezultātiem

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Efektīgā fitnesa entuziaste un permanentā grima meistare Juta Jemeļjanova saka - viņas gads bijis varen piepildīts. Un nu, kā raksta žurnāls "Kas Jauns", viņa ir gatava nopietnai kopdzīvei ar mīļoto Ņujorkas latvieti - fitnesa treneri Juri Kupri, kas gada nogalē ieguvis Latvijas pilsoņa statusu.

Īstai mīlestībai šķēršļu nav. Tā varētu teikt par fitnesa entuziastes Jutas Jemeļjanovas un viņas mīļotā Jura Kupra attiecībām. Pāris šogad mērojis tūkstošiem kilometru, lai būtu kopā. Juta dalās stāstā par savām attiecībām, šo piedzīvoto gadu un turpmāko nākotni: “Šis gads ir bijis viens no trakākajiem un interesantākajiem manā dzīvē! Un, manuprāt, labākais gads manā dzīvē. Tik daudz notikumu un ceļojumu, ka šķiet – gads ir bijis daudz garāks. No februāra vidus esmu pabijusi Latvijā tikai piecus mēnešus. Šogad esmu bijusi deviņās valstīs, no kurām trīs manā sarakstā bija jaunas. Un gads vēl nav beidzies,” sajūsmā ir Juta.

Vaicāta, kas šogad bijis tas neaizmirstamākais notikums, viņa atbild: “Savas otrās pusītes satikšana pēc gandrīz gadu ilgas gaidīšanas. Tas noteikti ir bijis šā gada highlight. Kā arī Jura ciemošanās Latvijā un iepazīšanās ar maniem vecākiem. Tas bija īpašs vakars mums visiem,” atminas viņa.

Taujāta par iecerēm nākamajam gadam, Juta prāto, ka tas varētu būt vēl interesantāks par šo! “Man ir savi plāni, kas prasīs daudz spēka un enerģijas. Redzu un zinu, ka nākamais gads būs izaicinājumu pilns, bet esmu tam gatava. Juris šā gada nogalē ieguva Latvijas pilsonību, jo viņa tēvs un vecvecāki bija latvieši. Viņam tika ieaudzinātas latviskās vērtības. Viņš vienmēr bija vēlējies dubultpilsonību. Es palīdzēju aizpildīt visus iesniegumus, palīdzēju sakārtot šo jautājumu. Tagad tas mums abiem atvieglos dzīvi pandēmijas un ceļošanas ierobežojumu jautājumā.”

Juta atzīst, ka kopā ar Juri varētu dzīvot jebkurā pasaules malā. “Nākamajā gadā mums ir kopīgi plāni, bet pagaidām neesmu gatava tos atklāt. Visam savs laiks un vieta. Mēs plānojam kopīgu nākotni, runājam par to, kur vēlamies dzīvot kopā. Latvija ir mana dzimtene un vienmēr tāda būs, bet esmu “pasaules pilsone”, un man nekas nebūtu pretī vismaz uz laiku pārcelties kaut kur citur. Un galu galā – mājas būs tur, kur es pati tās radīšu. Ceļojot esmu sapratusi, ka pasaule ir maza un nepieciešamības gadījumā vienmēr varu atlidot uz Latviju.”

foto: no privātā arhīva
“Vislabākais kompliments, ko no Jura esmu saņēmusi, ir: “Tu esi tik gudra!”, kad kārtējo reizi pārsteidzu viņu ar kādu jaunu faktu, ko viņš nezina. Mums abiem patīk vienam otru izglītot dažādos jautājumos, un viņš ir viens no gudrākajiem cilvēkiem, ko esmu satikusi, tā ka tas ir ļoti jauks kompliments,” par mīļotā labajiem vārdiem priecājas skaistule.

Jutas jūtas uzplauka nemanot

Juta pagājušā gada pavasarī ar sociālo tīklu starpniecību paziņoja, ka ir šķīrusies no vīra Ginta Valdmaņa. Viņa ar fitnesa treneri laulībā nodzīvoja septiņus gadus. Kopš Juta atkal baudīja brīvas sievietes dzīvi, viņa attālināti satuvinājusies ar bijušā vīra draugu Juri Kupri, kas ir fitnesa treneris Ņujorkā, kā arī uzņēmuma "The Fit Company" īpašnieks. Jutas mīļotais Amerikā guvis atpazīstamību, bijis redzams vairākos TV šovos.

Juta Valdmane un Juris Kupris ASV

Viena no Latvijā zināmākajām fitnesa entuziastēm Juta Valdmane 2021. gada sākumā devās pie mīļotā vīrieša Jura Kupra uz ASV.

gallery icon

Taujāta, kā pandēmijas laikā izdevies sapazīties ar puisi, kurš dzīvo ASV, Juta atzina – attiecības uzplaukušas nemanot. “Es Juri pazīstu bijušā vīra dēļ, tāpēc esmu viņam pateicību parādā par netiešu mūsu kopā savešanu. Bez Ginta nebūtu nemaz atraduši viens otru. Septiņus gadus sekojām viens otram Instagram, pat nenojaušot, ka kādu dienu abi iemīlēsimies. Atceros, ka jau tad apbrīnoju viņa skaistās, zilās acis,” atklāja Juta. Šogad Juta atvadījās no šķirtā vīra uzvārda Valdmane un ir dēvējama par Jutu Jemeļjanovu.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!