foto: Ekrānuzņēmums / TikTok
Interneta lietotājus šokē viesnīcas numuriņš, kura skats pa logu paveras uz vakariņotāju šķīvjiem
Trakā pasaule
2021. gada 23. decembris, 12:11

Interneta lietotājus šokē viesnīcas numuriņš, kura skats pa logu paveras uz vakariņotāju šķīvjiem

Jauns.lv

“Nevar uzticēties visam, ko redzam internetā” – šis teiciens attiecas uz gandrīz visu, arī “Airbnb” naktsmītnēm.

Interneta platformas “TikTok” lietotāja Dezīrija dalījās ar savu amizanto pieredzi videoklipā, kurā viņa parāda attēlus ar naktsmītņu rezervēšanas uzņēmuma “Airbnb” platformā rezervēto viesnīcas numuriņu Ņujorkā, ASV, un salīdzina tos ar patieso ainu.

Pēc bildēm spriežot, Dezīrija sagaidīja numuriņu, kas būs tīrs, plašs un piepildīts ar dabīgu gaismu no logiem. Tomēr, kad viņa atvilka vaļā sava numuriņa aizkarus, skats viņu šokēja.

@desireerosebaker

HOW IS THIS LEGAL you literally can not make this up. I can open the window and touch their table

♬ Quirky - Oleg Kirilkov

Viņa atradās restorānā, vārda tiešajā nozīmē – caur numuriņa logu pavērās skats uz diviem restorāna apmeklētājiem, kuri vakariņoja un nemaz neapzinājās, ka kāds aiz loga viņus vēro.

“Kā tas ir likumīgi? Es varu atvērt logu un pieskarties viņu galdam,” Dezīrija šokēti stāsta videoklipā.

Citā videoklipā viņa paskaidro, ka logs ir vienvirziena spogulis, kas nozīmē, ka restorāna apmeklētāji nevar redzēt viesnīcas numuriņu.

Pēc sazināšanās ar viesnīcas īpašnieku, saņemtā atbilde radīja apmulsumu.

“Patiesībā mēs grasījāmies atcelt jūsu rezervāciju, jo radās problēmas ar numuriņiem, taču mums izdevās jūs uzņemt. Es ticu, ka jūsu uzturēšanās laikā viss gāja labi, un priecājos, ka varējām jūs uzņemt šajā gada laikā,” atbildējis īpašnieks.

Lai gan Dezīrija nesaņēma kompensāciju no namatēva, “Airbnb” atsaucās uz sievietes publiskotajiem video, paziņojot, ka esot šokēti par šo pieredzi. Uzņēmums piedāvāja kuponu nākamajai rezervācijai, ko Dezīrija arī pieņēma.