foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - leģendu atgriešanās, pašmāju joki un neparasts Ziemsvētku vecītis
TV
2021. gada 14. decembris, 19:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - leģendu atgriešanās, pašmāju joki un neparasts Ziemsvētku vecītis

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet seriālu "Un tā tas laiks paiet…", pašmāju komēdiju "Tabu" un asa sižeta filmu "Resnulis".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņas ir atpakaļ!

Seriāls "Un tā tas laiks paiet…" ("And Just Like That…") – seko kulta darba "Sekss un lielpilsēta" varonēm Kerijai, Mirandai un Šarlotei.

Viņas no sarežģītās dzīves un draudzības 30 gadu vecumā dodas uz vēl sarežģītāku dzīves un draudzības realitāti 50 gadu vecumā. Seriālā "Un tā tas laiks paiet…" redzēsim arī trīs no četrām "Seksa un lielpilsētas" galveno lomu atveidotājām – Sāru Džesiku Pārkeri, Kristinu Deivisu un Sintiju Niksoni. Nebūs vien valšķīgās Samantas jeb Kimas Ketrelas. Tāpat seriālā atkal redzēsim Kerijas mīļoto Lielisko vīrieti, ko atveido Kriss Nots. “Kā gan mēs varētu atvērt jaunu lappusi "Seksa un lielpilsētas" stāstā bez Lieliskā vīrieša?” seriāla izpildproducentam Maiklam Patrikam Kingam nav bijis nekādu bažu, ka Nots piekritīs filmēties "Un tā tas laiks paiet…".

Lieliskais vīrietis - seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots uz ekrāna un reālajā dzīvē

gallery icon
73

Jauno seriālu, kam būs desmit sērijas, katra pusstundu gara, skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".

Par ko skaļi nerunājam

Režisora Andreja Ēķa jaunā filma "Tabu" ir romantiska komēdija par pieciem mīlošiem pāriem, kuri meklē jaunas emocijas, lai padarītu savu kopā būšanu vēl saskanīgāku un krāšņāku.

Viņiem viss ir kārtībā - gan mīlestība, gan uzticība, gan cieņa, un ir kāda vēlme, par ko skaļi nemēdz runāt. Filmas režisors - Andrejs Ēķis, producents - Kristians Alhimionoks, lomās: Zane Daudziņa, Kaspars Gods, Mirdza Martinsone, Pēteris Gaudiņš, Ģirts Krūmiņš, Uldis Anže, Zane Aļļēna, Jurijs Djakonovs, Klinta Leja, Romāns Bargais, Māra Sleja, Januss Johansons, Daiga Gaismiņa un citi.

Filmas "Tabu" pirmizrāde "Apollo Kino"

Režisora Andreja Ēķa filmas "Tabu" pirmizrāde "Apollo Kino Plaza" 2021. gada 25. novembrī.

gallery icon
111

Pašmāju komēdiju "Tabu", ko piedāvā vietējā satura ražotājs "Tet studio" sadarbībā ar filmu studiju "Cinevilla Films", skatieties "Tet+ Kino".

Ziemsvētku vecītis pret slepkavu

Lai glābtu savu nīkuļojošo biznesu, Kriss Kringls, pazīstams arī kā Ziemassvētku vecītis, ir spiests sadarboties ar ASV armiju.

Situāciju vēl vairāk pasliktina tas, ka Kriss tiek iesaistīts nāvējošā prāta cīņā pret augsti kvalificētu slepkavu, kuru nolīga novārtā atstāts 12 gadu vecs jaunietis, saņemot ogļu gabalu savā zeķē. Galvenajā lomā Mels Gibsons.

Asa sižeta komēdiju "Resnulis" ("Fatman") skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās