foto: Instagram/ ANNA SEDOKOVA
"Viens joprojām mīl, bet otrs vairs ne..." Annas Sedokovas ieraksti raisa jautājumus par laulību ar Jāni Timmu
Slavenības
2021. gada 10. decembris, 21:50

"Viens joprojām mīl, bet otrs vairs ne..." Annas Sedokovas ieraksti raisa jautājumus par laulību ar Jāni Timmu

Jauns.lv

Latviešu basketbola zvaigznes Jāņa Timmas un ukraiņu popdīvas Annas Sedokovas laulībā, šķiet, radušās nesaskaņas. Vienu dienu Sedokova savā "Instagram" kontā publicēja īso stāstiņu, kurā bija redzama ar asarām acīs, bet citu dienu - pārdomu pilnu ierakstu par to, kā cilvēkiem pareizi vajadzētu šķirties.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vienā no stāstiņiem viņa publicēja fotogrāfiju, kurā bija redzams, ka tikko raudājusi. Viņas acis bija pietūkušas, bet uz skropstām un vaigiem bija asaru pēdas.

"Kaut kā tā bija šodien. Un vakar. Bet vajag sevi saņemt rokās, uzvilkt leoparda raksta kleitu ar dekoltē un iet dziedāt koncertā," stāstīja Anna.

foto: Instagram/ ANNA SEDOKOVA

Savukārt vakar, 9. decembrī, viņa "Instagram" ievietoja jaunu pārdomu ierakstu, kas sākās ar vārdiem "Piedod un ardievu".

Tajā viņa kopumā runāja par dažādām šķiršanās pieredzēm savā mūžā, norādot, ka šādos brīžos ir svarīgi neklusēt, bet atklāt sevi otram cilvēkam, pasakot, kas tieši nepatīk. "Tas mani nepadara par sliktu cilvēku. Nepasakot šīs lietas otrai personai, jūs nedodat viņam iespēju to labot... Pēc trešās reizes es vienmēr atvados. Bet trīs reizes es runāju skaļi..."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

"Ja cilvēki šķiras, tas nenozīmē, ka kāds no viņiem ir slikts. Viņi vienkārši gāja savu ceļu kopā, bet tagad viņu ceļi šķiras. Un varbūt kādu dienu viņu ceļi atkal krustosies. No naida nevar izvairīties. It īpaši, ja viens joprojām mīl, bet otrs vairs ne... Ir taču jāprot skaisti šķirties," rakstīja dziedātāja.

Šodien, 10. decembrī, Sedokova jau publicējusi kopīgus kadrus ar vīru no kāda publiska pasākuma. Šķiet, ka pāris atrisinājis savas domstarpības un šķirties negrasās.

foto: Instagram/ ANNA SEDOKOVA

Par precētu pāri Timma un Sedokova kļuva pirms gada. Jau vasarā izskanēja baumas, ka pāris šķiršoties, jo Timma, kas aprīlī pārtrauca darbu Maskavas "Himki", bija finansiāli atkarīgs no savas teju desmit gadu vecākās sievas.

Sedokova toreiz baumas pilnībā noraidīja, stāstot, ka vīrs uz ASV devies meklēt sev darbu. Drīz arī viņa pati devās uz ASV pie sava vīra.

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon
52

"Tik ilgā laikā par mums ir sarakstīts tik daudz nejaucību, bet cilvēki jau spriež un raksta par sevi. Ne mums. Iespējams, viņi gribētu, lai mēs izšķirtos, lai viņi sev pierādītu, ka mīlestība neeksistē vai arī ka sievieti ar trim bērniem nespēj iemīlēt divmetrīgs skaistulis. Vai ka iemīlēt var tikai ideālu cilvēku. Nē. Ļaudis vienkārši mīl. Vienkārši kopā iet cauri pārbaudījumiem. Vienkārši dzīvo šo dzīvi. Kopā," iepriekš rakstīja Sedokova.

Vasarā Timma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā Orlando "Magic" sastāvā piecās spēlēs guva vidēji 7,0 punktus un izcīnīja 3,4 atlēkušās bumbas.

Savukārt novembrī Timma noslēdza viena mēneša līgumu ar Kazaņas "Unics", taču šobrīd kļuvis zināms, ka līgums netiks pagarināts.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2021. gadā

gallery icon
30