foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - seriāla "Varenie" otrā sezona, kriminālkomēdija "Kruella" un asa sižeta grāvējs "Šaujampulvera kokteilis"
Emma Stouna titullomā filmā "Kruella".
TV
2021. gada 1. decembris, 18:30

Nedēļas jaunumi "Tet+" - seriāla "Varenie" otrā sezona, kriminālkomēdija "Kruella" un asa sižeta grāvējs "Šaujampulvera kokteilis"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet seriāla "Varenie" otro sezonu, filmu par Kruellas rašanos un asa sižeta grāvēju par dāmām - pasūtījuma slepkavām.

Varenā Katrīna

Ar otro sezonu atgriežas seriāls "Varenie" ("The Great"), kas stāsta par Katrīnas Lielās nokļūšanu varas virsotnēs un viņas sprādzienbīstamajām attiecībām ar vīru Pēteri – Krievijas imperatoru.

Otrajā sezonā Katrīna beidzot ieņem Krievijas troni, bet, ja viņai šķita, ka cīņa ar vīru ir grūta, tas nav nekas, salīdzinot ar realitāti, lai atbrīvotu valsti, kura nevēlas būt brīva. Viņa cīnīsies ar savu galmu, savu komandu, pat ar savu māti. Un tikmēr viņa cīnīsies arī ar savu sirdi... Galu galā Katrīna uzzinās – lai mainītu valsti, jāļauj tai mainīt sevi, ka starp ideālismu un maldiem ir smalka robeža un ka, kļūstot par “lielisku”, no viņas prasīs vairāk, nekā viņa varēja iedomāties.

Vēsturisko komēdiju skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Kā radās Kruella

Septiņdesmitie gadi Londonā iezīmējās ar pankroka kultūras dzimšanu. Un Kruellas rašanos.

Talantīgā krāpniece Estella ir nolēmusi kļūt slavena modes pasaulē un kopā ar saviem draugiem ir gatava Londonā izkarot savu vietu zem saules. Drīz viņa nonāk kādas augstprātīgas baroneses redzeslokā, kura izmaina Estellas dzīvi uz visiem laikiem.

Filmas "Kruella" ("Cruella") režisors ir Kregs Gilespijs, scenārija autori – Deina Foksa un Tonijs Makneimara, galvenajā lomā – Holivudas zvaigzne Emma Stouna. Šī ir trešā spēlfilma "101 dalmācietis" filmu franšīzē un stāsta par pašiem pirmsākumiem – Kruellas ienākšanu modes pasaulē.

Aizraujošo kriminālkomēdiju skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā

Izmeklētais kokteilis

Būt par slepkavu ir jautri un vienkārši! Jo īpaši Semai, kas pasūtījuma slepkavas talantu mantojusi no mātes.

Taču, kad meitenei nākas stāties pretī pašas bosam, viņa kļūst par veselas nagu maucēju armijas mērķi. Par laimi, viņas mamma kopā ar bijušajām kolēģēm ir gatavas šos nelabvēļus pacienāt ar savu firmas ēdienu – izmeklētu šaujampulvera kokteili.

Aizraujošo asa sižeta filmu "Šaujampulvera kokteilis" ("Gunpowder Milkshake") skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.