Atklāts festivāla "Positivus" oficiālais TV kanāls. FOTO
„360TV Positivus” atklāšanas pasākumā „Lattelecom” valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis TV darbonim Artūram Mednim uzdāvināja ģitāru.
2015. gada 1. jūlijs, 15:39

Atklāts festivāla "Positivus" oficiālais TV kanāls. FOTO

Jauns.lv

No 1. jūlija pulksten 21 visā Latvijā „Lattelecom” klientiem būs pieejams īpašs Baltijas lielākajam festivālam „Positivus” veltīts televīzijas kanāls – „360TV Positivus”. Par to šodien īpašā atklāšanas pasākumā restorānā „Čarlstons” informēja festivāla rīkotājs Ģirts Majors un „Lattelecom” valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Jaunajā TV kanālā skatītājiem būs ekskluzīva iespēja skatīties šī un pagājušā gada labākos koncertus, tiešraides no vairākām skatuvēm, intervijas ar festivāla māksliniekiem, kā arī pirmo reizi ar sociālo tīklu kontiem piedalīties satura veidošanā.

Viens no TV kanāla jaunumiem būs sociālo mediju siena – tas nozīmē, ka televizora ekrānā skatītāji varēs redzēt, ko par festivālu raksta sociālo tīklu „Twitter” un „Instagram” lietotāji, kādas bildes publicē. „Lattelecom” valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis atklāja arī otru jaunumu - ikviens var piedalīties akcijā „izaicini Medni”, ierakstot kādu uzdevumu sociālo mediju ekspertam, TV kanāla „360TV Positivus” dienasgrāmatu veidotājam Artūram Mednim. Turklāt viņam tas būs jānofilmē un jāparāda TV kanālā „360TV Positivus”.

Pirmie, kuri izaicināja Medni bija festivāla rīkotājs Ģirts Majors un „Lattelecom” valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis. Majors uzdeva Mednim festivāla laikā atrast jaunāko un vecāko dalībnieku, nofilmēt viņu un uzdāvināt T-kreklu, bet Gulbis uzdāvināja ģitāru, sakot, ka Mednim līdz festivālam jāiemācās un televīzijā jānospēlē pantiņš no mūziķa Roberta Planta vai „Led Zepelin” dziesmas. Mednis ar prieku pieņēma šos izaicinājumus, bet akcentēja, ka nākamos pirms apstiprināšanas nopietni izvērtēs, lai pagūtu visu festivāla laikā izdarīt.

„Jaunais kanāls būs kopā ar skatītājiem, gatavojoties „Positivus” festivālam, tā norises laikā, un līdz pat 2. augustam, ļaujot no jauna izbaudīt labākos festivāla koncertus un notikumus, ” skaidro „Lattelecom” valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

„Pateicoties sadarbībai ar „Lattelecom”, mēs ejam kopsolī ar laiku – jau otro gadu „Positivus” festivāls paplašina savas robežas, nokļūstot ikviena mājās visā Latvijā ar unikālo televīzijas kanālu „360 TV Positivus”. Turklāt šogad mūsu TV kanāls kļūs vēl interaktīvāks, ļaujot satura veidošanā piedalīties arī skatītājiem. „Positivus” festivālu mēs veidojam visi kopā un es tiešām priecājos, ka tagad mēs šo kopības sajūtu varēsim izjust visa mēneša garumā,” saka festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

 „360TV Positivus” kanāla personības būs Artūrs Mednis, Marta Selecka, Elīna Doļģe, Zane Stocka, Gustavs Terzens, Agnese Kleina un citi.

„360TV Positivus” programmā skatieties

„360TV Positivus” pārraidīs 24 stundas diennaktī, piedāvājot īpašu programmu festivāla gaidās, tā norises laikā un pēc noslēguma.

1. jūlijā pulksten 21 kanāls tiks atklāts ar autorraidījumu „Positivus domnīca”, kurā būs iespēja tikties ar interesantām personībām un viedokļu līderiem, bet raidījumā „Satiec savējos” varēs sekot līdzi atklātām sarunām ar Latvijas mūziķiem, kuri šogad uzstāsies „Positivus”. Vakarus noslēgs dienas koncerts ar lielākajām šī un iepriekšējo gadu festivāla zvaigznēm.

Festivāla noskaņu varēs izjust arī mājās vai sauļojoties pludmalē, jo 21 stundu no visa festivāla laika pieslēgsimies tiešraidē. Par festivāla norises un apmeklētāju atspoguļojumu rūpēsies raidījums „Dzīvs un pozitīvs”, kā arī Artūrs Mednis ar raidījumu „Positivus dienasgrāmatas”, bet mūzikas cienītājus priecēs koncerti, intervijas ar māksliniekiem un citi jaunumi no „Positivus” teritorijas.

Arī pēc festivāla izskaņas „360TV Positivus” rūpēsies, lai skatītāji varētu izbaudīt labākos festivāla koncertus, kā arī uzkavēties atmiņās un atkārtoti ļaujoties „Positivus” festivāla emocijām.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders