foto: Ekrānuzņēmums/Instagram/@annasedokova
"Tu esi viena no labākajām!" Timma publicē foto ar sievas jaunāko meitu, kuru viņa nedrīkst rādīt soctīklos
Slavenības
2021. gada 29. novembris, 14:21

"Tu esi viena no labākajām!" Timma publicē foto ar sievas jaunāko meitu, kuru viņa nedrīkst rādīt soctīklos

Jauns.lv

Svētdien, 28. novembrī Krievijā tika atzīmēta Mātes diena. Dziedātājas un krievu slavenības Annas Sedokovas vīrs, latviešu basketbolists Jānis Timma sirsnīgi apsveica sieviņu šajos svētkos un savā "Instagram" profilā publicēja foto ar laulātās bērniem.

Attēlā redzama arī pati Sedokova, kuru maigi apskāvis Timma. Blakus viņiem stāv Annas pieaugusī meita Alīna, mazais Hektors un Monika.

Soctīklu lietotāju uzmanību piesaistīja tieši vidējā dziedātājas meita, jo Annas soctīklos viņas fotogrāfijas nav. Oficiāli Sedokovai aizliegts publicēt Monikas fotogrāfijas, vēsta krievu mediji.

Meitenes tēvs, uzņēmējs Maksims Čerņavskis sākotnējis un vispār gribēja liegt māksliniecei mātes tiesības, taču abi bijušie laulātie tomēr spējuši vienoties.

Vidējā Sedokovas meita ar tēvu dzīvo Amerikā un ar māti netiekas bieži. Krievu slavenības tagadējais izredzētais atzīst, ka uzskata dziedātāju par brīnišķīgu māti.

"Joprojām nav fotogrāfijas ar visiem mums kopā. Arī šajā nav visi. Tik tuvu tikām. Vienmēr kāds ir pazudis citā pasaules malā.

Tu esi viena no labākajām. Tava kaislība un vēlme parādīt un dot bērniem pašu labāko dzīvi ir neticama. Paliec vienmēr tāda, jo esmu pārliecināts, ka viss vēl ir priekšā," pie ģimeniskā foto pierakstījis Timma. 

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon
52