foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - dokumentāls stāsts par futbola zvaigzni Maradonu un "oskarota" drāma
Kadrs no filmas par futbola ģēniju Djego Maradonu.
TV
2021. gada 25. novembris, 19:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - dokumentāls stāsts par futbola zvaigzni Maradonu un "oskarota" drāma

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet seriālu "Baiļu stāsti: Eņģeļu pilsēta", dokumentālu filmu par futbola ģēniju Djego Maradonu, kas pirms gada aizgāja mūžībā, un vairākus "Oskarus" ieguvušo "Klejotāju zemi".

Izmeklēšana Losandželosā

1938. gads Losandželosā ir dziļi piesātināts ar sociālo un politisko spriedzi.

Kad pilsētu satricina briesmīga slepkavība, detektīvs Tjagu Vega ar partneri Luisu Miheneru tiek ierauti notikumos, kas atspoguļo Losandželosas bagāto vēsturi – sākot ar pilsētas pirmās automaģistrāles būvniecību, kurai cauri vijas sarežģītās meksikāņu un amerikāņu attiecības, līdz trešā reiha bīstamajām darbībām un evaņģelizācijas uzplaukumam radio kanālos. Nepaiet ilgs laiks, līdz Tjagu ar ģimeni cīnās pret spēkiem, kas draud viņus izšķirt.

Seriālu "Baiļu stāsti: Eņģeļu pilsēta" ("Penny Dreadful: City of Angels"), kura notikumi seko pusgadsimtu pēc oriģinālā un skatītāju tik iemīļotā "Penny Dreadful", meklējiet "Tet+ Filmas un seriāli", kur to varat skatīties latviešu vai angļu valodā.

Kāds bija Maradona

Harismātiskais argentīnietis Djego Maradona bija ģēnijs futbola laukumā, bet ārpus tā pret viņu izturējās kā pret dievu.
Viņam patika uzvarēt par spīti visam, un par to viņš samaksāja augstu cenu.

Dokumentālo filmu "Djego Maradona" ("Diego Maradona") par pasaules futbola leģendu, kas 2020. gada novembrī aizgāja viņsaulē, skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" spāņu valodā ar subtitriem latviešu valodā. Filmā redzēsiet vēl agrāk nepubliskotus video no arhīviem, un, kā norāda kritiķi, tā seko visiem biogrāfisku sporta drāmu augstākajiem standartiem, bet izceļas ar neierastu stāsta dziļumu.

Futbola leģenda Djego Maradona (1960-2020)

gallery icon
47

Klejotāju zeme

Lieliska iespēja noskatīties šogad "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā par labāko filmu atzīto drāmu "Klejotāju zeme" ("Nomadland").

Pēc rūpnīcas slēgšanas Ferna ir palikusi bez darba un bez līdzekļiem dzīvošanai. Furgonā, kas ir viņas mājvieta un kur glabājas viņas pieticīgās sadzīves lietas, darba meklējumos viņa ceļo no štata uz štatu. Filma izpelnījusies atzinību, kļūstot par trešo augstāk vērtēto 2020. gada filmu vietnē "Metacritic", kur tā ieguvusi teicamus kritiķu vērtējumus, kas to atzīst par vienu no labākajām 2020. gada filmām. To apliecina arī trīs iegūtie "Oskari" - labākā filma, labākā režija un labākā aktrise. Izcilo drāmu skatieties "Tet+ Kino".