Slavenības
2021. gada 2. novembris, 12:59

VIDEO: “Jūtos kā zemestrīcē” Harija Stailsa koncerts izraisa paniku, satricinot griestus virs boksa mača

Jauns.lv

Videklipā no boksa mača tiešraides redzams, kā popmūzikas leģendas Harija Stailsa koncerts sestdienas vakarā satricina griestus virs boksa mača, komentētājiem jūtoties “kā zemestrīcē”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mūziķa Harija Stailsa Halovīna koncerts “Harryween” notika Medisona laukuma dārza arēnā Ņujorkā, kur stāvu zemāk atrodas Hulu teātris. Izpārdotajā koncertā cilvēki lēkāja un dejoja ar pietiekami lielu enerģiju, lai sakustinātu grīdu zem viņiem.

Video no boksa mača tiešraides Hulu teātrī, kur spēkos sacentās Hosē Zepeda un Džošue Vargas, redzams, kā koncerts satricina griestus.

“Ak vai, es šobrīd esmu mazliet nobijies no tā, kas notiek virs manis,” sacīja viens no mača komentētājiem.

“Harija Stailsa koncerts “Harryween” notiek tieši virs mums, šeit, lielajā ēkā Medisona laukuma dārzā, un šeit ir sajūtas kā zemestrīcē,” atbild otrs komentētājs.

Sporta žurnālists Eds Īstons savā “Twitter” profilā aprakstīja Stailsa koncertu, nosaucot to par tik traku, ka tas izraisījis paniku.

Sestdien notika sestais Harija Stailsa koncerts Medisona laukuma dārza arēnā viņa jaunākās ASV tūres ietvaros. Līdz šim visi mūziķa koncerti šajā arēnā tikuši izpārdoti un tajā var satilpt līdz par 19 812 cilvēku.

foto: AFP/Scanpix
Harijs Stailss "Harryween" koncertā 30. oktobrī.

Visu svēto dienas priekšvakara koncertā Stailss bija tērpies “Gucci” kostīmā, attēlojot Dorotiju no stāsta “Burvis no Oza Zemes”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās