foto: no privātā arhīva
Madara Repše atklāj, kas ir viņas Lieliskais
Slavenības
2021. gada 15. oktobris, 05:36

Madara Repše atklāj, kas ir viņas Lieliskais

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Šā gada 1. augustā ekspolitiķa Einara Repšes meita fotogrāfe Madara Repše savu tuvāko cilvēku lokā nosvinēja 37. dzimšanas dienu. Viņu vidū bija arī Madaras jaunais draugs Armands, kurš ikdienā veic mājokļu remontdarbus, kā arī dzied Valsts akadēmiskajā korī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Runājot par aizvadīto jubileju, Madara Repše žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi, ka viņai svētkos pārsteigumu bija sarūpējusi draudzene Agrita: “Mārupē bija klāts svētku galds. Ar mammu, draugu un mīļo draudzeni baudījām vasaras vakaru, kūku, sarunas, mūziku un ugunskuru.”

"Kas Jauns" jau pērnā gada vasarā vēstīja, ka kādreizējā premjera un bijušā Latvijas Bankas prezidenta Einara Repšes meita fotogrāfe Madara Repše gandrīz septiņus gadus cīnās ar nopietnām veselības problēmām. Tā kā Madara nevarēja tobrīd pati strādāt algotu darbu un bija nepieciešama steidzama operācija, cilvēki varēja ziedot vajadzīgos līdzekļus, lai pērnajā rudenī varētu veikt nepieciešamo operāciju.

Madaras Repšes fotoizstāde "Krāsainā pasaule"

2019. gada 17. novembrī Jūrmalā, Aspazijas mājā, tika atklāta Madaras Repšes fotoizstāde "Krāsainā pasaule".

gallery icon
120

Madara atklāj, ka joprojām turpina ārstēties un cīnīties, bet ir dažādi sarežģījumi un viegli neesot. “Kā vienmēr saku – tikai uz priekšu! Esmu neglābjama optimiste un cīnītāja. Paralēli ārstēšanās procesam strādāju pie savas ceturtās foto izstādes, ko plānoju atklāt šā mēneša beigās vai novembra sākumā, kā arī esmu iesaistījusies vēl citos foto projektos. Gribu arī atgādināt, ka manus foto darbus var iegādāties, sazinoties ar mani sociālajos tīklos.”

“Cik vien iespējams, baudu rudeni, laiku ar savu Lielisko un citiem sev tuviem cilvēkiem. Es ļoti sargāju šīs attiecības, tāpēc daudz un skaļi par tām nevēlos runāt. Varu vien pateikt, ka mans mīļotais cilvēks Armands dzied Valsts akadēmiskajā korī un taisa super remontus! Neraugoties uz veselības sarežģījumiem un dažādiem stresiem, smaidu vēl vairāk, pateicoties viņam,” pastāsta Madara.

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās