foto: Instagram @ed_experience
Viņš ir spiests maskēties, lai Eda Šīrana fani viņu neieraudzītu
Tajs Džounss.
Slavenības
2021. gada 29. septembris, 05:49

Viņš ir spiests maskēties, lai Eda Šīrana fani viņu neieraudzītu

Jauns.lv

Tajs Džounss no Mančestras ir tik līdzīgs populārajam britu dziesminiekam Edam Šīranam, ka bieži ir spiests maskēties, izejot no mājas.

Kā vēsta "New York Post", Džounss vienmēr vēlējies darboties izklaides nozarē, bet domāja, ka nekad nepiepildīs savus sapņus, līdz brīdim, kad saprata savu neticamo līdzību ar Šīranu.

Tagad Džounsam netrūkst darba piedāvājumu dažādos filmēšanās projektos, bet viņš teic, ka neticamajai līdzībai esot arī sava ēnas puse.

"Man ir bijuši fani, kas sekojuši Londonā un Losandželosā," "Jam Press" atklājis Džounss.

Viņš pastāstījis, ka esot saskāries ar tādiem Šīrana faniem, kas raudājuši un trīcējuši, bet vissmieklīgākais esot bijis atgadījums ar riteņbraucēju, kurš tā skatījies uz Džounsu, līdz avarējis. Kad Tajs piegājis apjautāties, vai riteņbraucējam viss kārtībā, viņš atbildējis: "Nevar būt! Es tikko satiku Edu Šīranu!"

Džounss atklāj, ka bieži dodas laukā, velkot saulesbrilles, cepuri, sejas masku.

Neticamajai līdzībai gan, protams, esot arī savas priekšrocības. Kad Tajs vēlas apmeklēt restorānus, bārus vai klubus, bieži tiek ielaists bez rindas, nosēdināts VIP vietās.

Viņš atklāj, ka reiz gan bārā nonācis pavisam neveiklā situācijā, kad viesmīlis nosēdinājis viņu kopā ar draugu pie klāta VIP galda kopā ar īpašnieku. "Kad man bija iespēja runāt, mēs jau sēdējām kopā ar īpašnieku. Šķita par vēlu, lai atklātu patiesību, ka es neesmu Eds. Pēc tam viņš man jautāja, vai es varētu viņam piesekoties sociālajos tīklos. Es teicu, ka atstāju telefonu tūres autobusā, bet tad tas sāka vibrēt, tāpēc mēs izdomājām attaisnojumu ātri aizbraukt."

Džounss ir saticis arī reālajā dzīvē Šīranu. Abiem bijusi sajūta, ka skatās spogulī.

Eda Šīrana koncerts Latvijā

2015. gada 16. februārī “Arēnā Rīga” uzstājās britu mūziķis Eds Šīrans.

gallery icon

Eds Šīrans 2017. gada janvārī

Nepilna gada laikā Eds Šīrans nokrities svarā par 20 kilogramiem.

gallery icon

Eda Šīrana līdzinieks vācietis Niko Ekls

gallery icon