foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - ieroči, asinis un joki, mīlestība, naids un šķiršanās
Kadrs no filmas "Pašnāvnieku vienība: Jauna misija".
TV
2021. gada 15. septembris, 12:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - ieroči, asinis un joki, mīlestība, naids un šķiršanās

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet aizraujošu spriedzes filmu "Pašnāvnieku vienība: Jauna misija", seriālu "Laulības dzīves ainas" un trilleri "Sazvērestība zemūdenē".

Cīņā dodas ļaundari

Valdība apvienojusi pasaules lielākos ļaundarus un pavisam ķertus Belrevas cietuma ieslodzītos superslepenā specvienībā, kas tiek nosūtīta uz nomaļu un ienaidnieku apsēstu salu.

Apbruņoti ar jaunāko tehnoloģiju ieročiem, viņi dodas cauri izaicinājumiem pilniem džungļiem, lai veiktu bīstamu iznīcināšanas misiju. Kā jau parasti – viena nepareiza kustība, un ar viņiem ir cauri.

Filmas "Pašnāvnieku vienība: Jauna misija" ("The Suicide Squad") sižets balstīts uz "DC Comics" ļaundaru tāda paša nosaukuma komandu. Skatieties aizraujošo grāvēju "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Mīlestība, naids un šķiršanās

Seriāls "Laulības dzīves ainas" ("Scenes From A Marriage") veidots pēc Ingmara Bergmana 1973. gada zviedru teleizrādes ar tādu pašu nosaukumu.

Seriālā tiek attēlota ikoniska mīlestība, naids, vēlmes, monogāmija laulībā un šķiršanās no mūsdienu amerikāņu pāra skatupunkta. Mira ir pārliecināta, ambicioza tehnoloģiju vadītāja, kura nav piepildīta un laimīga savā laulībā, un Džonatans ir gudrs un pretimnākošs filozofijas profesors, kurš izmisīgi cenšas saglabāt viņu attiecības. Filma seko un ļauj aplūkot Džonatana un Miras visus sarežģījumus, kuru kopīgā vēsture ilgst apmēram desmit gadus, ieskaitot laulību un pakāpenisku šķiršanos.

Seriālu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".

Sazvērestība zemūdenē

"World Productions" vairākas balvas ieguvusī komanda, kas veidojusi arī tādus slavenus seriālus kā "Miesassargs" un Pienākuma līnija, piedāvā jaunu seriālu "Sazvērestība zemūdenē" ("Vigil").

Adrenalīna pilnais trilleris atklāj augsta riska konspirācijas draudus Lielbritānijas kodolieroču sistēmai. Kad divi šķietami nesaistīti notikumi – zvejas tralera pazušana un nāve uz zemūdenes – ievelk policiju konfliktā ar Jūras spēkiem un Lielbritānijas drošības dienestiem, Eimijai Silvai uzdots vadīt izmeklēšanu uz sauszemes un jūrā. Ievilkta riskantajā situācijā, ģeniālā, bet trauslā Silva sajūt, kā viņas autoritāti samazina apkārtesošie spēki, vienlaikus cenšoties tikt galā ar savu personīgo traumu un zaudējumu. Ievelkot skatītājus tumšajos Atlantijas okeāna ūdeņos, šis trilleris atklāj ēnām pilno pasauli, kurā rītdienas ģeopolitiskās problēmas jau ir izspēlētas.

Seriālu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" latviešu vai angļu valodā.