Slavenības
2021. gada 13. septembris, 20:51

Visbeidzot tas noticis! Britnija Spīrsa paziņo par saderināšanos

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa parādījusi gredzenu ar lielu jo lielu briljantu. Pēc četriem kopābūšanas gadiem dziedātāja saderinājusies ar savu mīļoti vīrieti Semu Asghari. Māksliniece pati atzinusi, ka nespējot vien noticēt savai laimei.

Britnijas Spīrsas privātajai dzīvei pēdējā laikā ir pievērsta pastiprināta uzmanība. Dziedātāja jau sen ar tiesas palīdzību vēlas panākt, lai tēvu Džeimiju Spīrsu atceltu no viņas aizbildņa pienākumiem.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Britnija Spīrsa un Sems Asghari.

Šovasar vienā no tiesas sēdēm, kurā Britnija kārtējo reizi lūdza atstādināt tēvu no pienākumiem, viņa pirmo reizi publiski komentēja aizbildniecību. Tiesā dziedātāja pastāstīja, ka esošā vienošanās paredz viņai lietot kontracepcijas līdzekļus, kā arī liedz salaulāties ar viņas draugu Semu Asghari. Viņa šo gadu laikā esot arīdzan sazāļota un spiesta uzstāties pret pašas gribu.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

23 minūtes garajā emocionālajā uzrunā Britnija atklāja, ka spēkā esošā vienošanās nosaka, ka viņa nedrīkst precēties un laist pasaulē bērnu.

Līdz ar jaunā advokāta Metjū Rozengarta pieņemšanu darbā šā gada jūlijā, lieta ievērojami pavirzījusies uz priekšu. Džeimijs Spīrss visbeidzot iesniedzis pieteikumu, ka labprātīgi atsakās no aizbildņa pienākumiem.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

Savukārt tas pavēris iespējas Britnijas laimei privātajā dzīvē. Aizvadītajā nedēļā paparaci atpazinuši Semu Asghari juvelierizstrādājumu veikalā Beverlihilsā, kur viņš aplūkojis saderināšanās gredzenus ar briljantiem. Aizdomas par gredzena noskatīšanas iemesliem izrādījušās patiesas – pāris patiešām saderinājies.

Britnija ar priecīgo vēsti pati padalījusies sociālajos tīklos un komentārā pierakstījusi: “Sasodīts, nespēju tam noticēt”. Nelielajā romantiskajā video fragmentā emociju pārņemtā dziedātāja kameras priekšā demonstrē savu saderināšanās gredzenu, savukārt Irānā dzimušais aktieris un fitnesa instruktors Asghari apvaicājas, vai Britnijai tas patīk. “Jā,” atbild Spīrsa.

Informāciju par gaidāmām kāzām slavenību žurnālam “People” apstiprinājis arī Sema Asghari menedžeris Brendons Koens. “Viņi ir dziļi aizkustināti par izrādīto atbalstu, uzticību un mīlestību,” norādījis pārstāvis, piebilstot, ka Spīrsas saderināšanās gredzena autors iz Ņujorkā dzīvojošs juvelieris Romāns Malājevs un, ka šis juvelierizstrādājums esot unikāls.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon
12

Sems Asghari un Britnija Spīrsa iepazinās viņas klipa “Slumber Party” uzņemšanas laikā. Pēc tam, kad abiem radās jūtas vienam pret otru un izveidojās nopietnas attiecības, viņi ne reizi vien publiski atzinuši, ka ir gatavi laulībai un bērniem.

Britnijai šīs būs jau trešās laulības. Pirmo laulību ar bērnu dienu mīlestību Džeisonu Aleksandru anulēja vien 55 stundas pēc noslēgšanas. Apprecēties ar pirmo vīru bijis dziedātājas spontāns lēmums, esot Lasvegasā. Aleksandrs savulaik plašsaziņas līdzekļiem stāstīja: “Viņa pienāca un man pajautāja – “Apprecamies?” Es atbildēju – “Protams, izdarām tā.””

Džeisons vēlāk plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem atklāja, ka Britnijas mamma un menedžeri bijuši ļoti nikni, kad uzzinājuši par laulību, jo abi pirms tam nebija parakstījuši laulību līgumu.

Britnijas otrais vīrs bija popzvaigznes pavadošās grupas dejotājs Kevins Federlains, ar kuru viņa laulībā nodzīvoja no 2004. gada līdz 2007. gadam, un kļuva par divu dēlu mammu.

Kevins Federlains un Britnija Spīrsa 2004. gadā

gallery icon
5

Par saderināšanos ar Kevinu Britnija paziņoja 2004. gada jūlijā, tikai trīs mēnešus pēc iepazīšanās. Pāris apprecējās divus mēnešus vēlāk, bet juridiski laulību noslēdza oktobrī.

Pārim ir divi kopīgi dēli – Šons Prestons (15) un Džeidens Džeimss (14).

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29

2006. gada novembrī Britnija iesniedza laulības šķiršanas prasību, pamatojot to ar nesamierināmām atšķirībām un prasīja kopīgas aizbildnības tiesības pār abiem dēliem. Laulību oficiāli šķīra 2007. gada jūlijā.

Kevinam piešķīra pilnu aizbildniecību, jo dziedātāja tolaik piedzīvoja nervu sabrukumu, kā rezultātā pat nonāca psihiatriskajā slimnīcā. Kopš 2008. gada par dziedātājas oficiālo aizbildni karjeras, naudas un privātās dzīves jautājumos bija iecelts viņas tēvs Džeimijs Spīrss.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8