Slavenības
2021. gada 10. septembris, 05:26

Izgāžas Meganas Mārklas "Netflix" plāns

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Meganai Mārklai jādomā jaunas kandidatūras, kuras varētu ierunāt lomas viņas topošajai animācijas filmai, kas ir sadarbības projekts ar "Netflix". Tas, ka Meganu un princi Hariju neuzaicināja uz bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas grandiozo dzimšanas dienas ballīti, bijusi zīme, ka iecerētais plāns neizdosies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Portāla “Daily Star” rīcībā nonākusi informācija, ka Megana Mārkla bija iecerējusi savam “Netflix” projektam piesaistīt bijušo pirmo lēdiju Mišelu Obamu, lai viņa ierunātu vienu no lomām. Taču pēc tam, kad abi nebija lūgto viesu sarakstā Baraka Obamas 60. dzimšanas dienas svinībās, visas agrāk liktās daudzsološās cerības “esot aizgājušas pa burbuli”.

Princis Harijs ar Baraku un Mišelu Obamām

gallery icon
38

Karaļnama eksperts Nīls Šons apgalvo, ka Saseksas hercogiene esot cerējusi savam animācijas seriālam piesaistīt “ietekmīgus lomu ierunātājus” un viņas uzmanība savulaik bijusi vērsta arī uz bijušo pirmo lēdiju.

Megana Mārkla 40. dzimšanas dienā

gallery icon
9

Taču pēc tam, kad Saseksu pāris nesaņēma ekskluzīvo ielūgumu uz Baraka Obamas dzimšanas dienas svinībām, Megana tagad visas cerības liekot uz savu kaimiņzemi un draudzeni Opru Vinfriju.

Uz prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām ierodas uzaicinātie viesi

Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi, un apmēram 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no ...

gallery icon
72

Sarunā ar izdevumu “Express” karaļnama eksperts Nīls Šons norādījis: “Tas, uz ko viņi ļoti cer, ir ietekmīgu ierunātāju piesaistīšana projektam.”

Baraks Obama ar kundzi viesojas pie Džordža Klūnija un kundzes villā pie Komo ezera

gallery icon
22

“Mišela Obama bija viena no tiem cilvēkiem, ko Megana ļoti vēlējās piesaistīt, taču tas ir aizgājis pa burbuli, kad viņi nesaņēma ielūgumu uz bijušā prezidenta krāšņajām 60. dzimšanas dienas svinībām.”

ASV prezidenta Baraka Obamas un viņa kundzes Mišelas tikšanās ar Anglijas karalieni 2009. gadā

gallery icon
9

“Es negribu teikt, ka viņi ir pilnībā atteikušies no plāna par Mišelu, bet cerību ir maz.”

“Tagad viņi lūko, ar ko vēl varētu sazināties, un viena no idejām šobrīd ir viņu draudzene, sarunu šova karaliene Opra Vinfrija.”

Mišela un Baraks Obamas: laimīgi precējušies kopš 1992. gada

gallery icon
39

Baraks Obama dzimšanas dienu nosvinēja 4. augustā savai ģimenei piederošajā īpašumā Martas Vinjerdas salā Masačūsetsas štatā. Viesu skaitā bija tādas slavenības kā Bejonsa un Jay-Z, Džordžs Klūnijs un Amala Klūnija, Stīvens Spīlbergs, Džons Ledžends un Krisija Tīgena, Ališa Kīza un citi.

Bejonsa un hercogiene Megana satiekas filmas "The Lion King" pirmizrādē

Filmas "The Lion King" pirmizrādē Londonā 2019. gada 14. jūlijā tiekas popzvaigzne Bejonsa un Saseksas hercogiene Megana.

gallery icon
9

Kopš pārcelšanās uz dzīvi Losandželosā Saseksi uzturējuši kontaktus ar tiem pašiem cilvēkiem, ar ko Obamas. Ņemot vērā šo faktu, karaļnama biogrāfe Andželina Levina pieļauj, ka Harijs un Megana jutušies pievilti, nesaņemot ielūgumu.

Princis Harijs ar draugiem Džo un Džilu Baideniem

gallery icon
31

Iepriekš Mišela Obama bija paudusi atbalstu Meganai, slavējot, ka viņa saņēmusi drosmi publiski runāt par garīgo veselību.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Princis Harijs kopā ar Opru Vinfriju piedāvā 5 sēriju dokumentālu filmu, kurā runā par garīgo veselību

gallery icon
13
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās