Fitnesa daiļava Juta Jemeļjanova ar mīļoto mēro tūkstošiem kilometru, lai būtu atkal kopā
foto: no privātā arhīva
Juris un Juta Itālijā.
Slavenības
2021. gada 10. septembrī, 06:27

Fitnesa daiļava Juta Jemeļjanova ar mīļoto mēro tūkstošiem kilometru, lai būtu atkal kopā

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Īstai mīlestībai šķēršļu nav. Tā varētu teikt par fitnesa entuziastes Jutas Jemeļjanovas un viņas mīļotā vīrieša trenera, Amerikā dzīvojošā latvieša Jura Kupra attiecībām. Pāris mēro tūkstošiem kilometru, lai būtu atkal kopā.

Fitnesa daiļava Juta Jemeļjanova ar mīļoto mēro tū...

Vēl pirms neilga laika pavasarī Juta bija devusies pie mīļotā vīrieša uz ASV, kur pavadīja vairākus mēnešus. Par tālo ceļu pie mīļotā Juta žurnālam "Kas Jauns" pavasarī atzina, ka ceļš pandēmijas apstākļos bijis tāls un grūts. “Nebūtu braukusi, ja tā nebūtu vienīgā iespēja satikt savu puisi, jo viņš ir dzimis Amerikā, viņam ir tikai ASV pase un uz Eiropu Juris netiek pandēmijas ierobežojumu dēļ.” Šajā vasarā pāris bija nolēmis, ka nu Jura kārta ir apciemot Jutu Latvijā, taču tikšanās plānus krietni vien mainīja pandēmijas ierobežojumi pasaulē. “Vispār Jurim bija jābrauc uz Latviju jau 7. augustā. Bija nopirktas biļetes, un trīs nedēļas pa Latviju bija jau saplānotas, bet īsi pirms tam uzzinājām, ka tas nav iespējams, un mainījām savus plānus,” paskaidro Juta.

Pāra tikšanās plānus nemitīgi koriģē mainīgie Covid-19 ierobežojumi. “Bija iecerēts pavadīt pāris nedēļu Horvātijā, un, ja tā būtu zaļajā zonā, Juris tiktu uz Latviju, bet diemžēl Horvātija atkal iekļauta dzeltenajā zonā, un viņš atkal netiek uz Latviju. Tā nolēmām satikties Itālijā,” stāsta Juta.

Jutas jūtas uzplaukušas nemanot

Juta pagājušā gada pavasarī ar sociālo tīklu starpniecību paziņoja, ka ir šķīrusies no vīra Ginta Valdmaņa. Viņa ar fitnesa treneri laulībā nodzīvoja septiņus gadus. Kopš Juta atkal baudīja brīvas sievietes dzīvi, viņa attālināti satuvinājusies ar bijušā vīra draugu Juri Kupri, kas ir fitnesa treneris Ņujorkā, kā arī uzņēmuma "The Fit Company" īpašnieks. Jutas mīļotais Amerikā guvis atpazīstamību, bijis redzams vairākos TV šovos. Taujāta, kā pandēmijas laikā izdevies sapazīties ar puisi, kurš dzīvo ASV, Juta atzina – attiecības uzplaukušas nemanot. “Es Juri pazīstu bijušā vīra dēļ, tāpēc esmu viņam pateicību parādā par netiešu mūsu kopā savešanu. Bez Ginta nebūtu nemaz atraduši viens otru. Septiņus gadus sekojām viens otram "Instagram", pat nenojaušot, ka kādu dienu abi iemīlēsimies. Atceros, ka jau tad apbrīnoju viņa skaistās, zilās acis,” atklāja Juta.