foto: Marechal Aurore/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Šārona Stouna sēro par 11 mēnešus vecā brāļadēla nāvi: "Rivers bija vajadzīgs Dievam debesīs"
Šārona Stouna šā gada jūlijā.
Slavenības
2021. gada 31. augusts, 18:31

Šārona Stouna sēro par 11 mēnešus vecā brāļadēla nāvi: "Rivers bija vajadzīgs Dievam debesīs"

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Šārona Stouna savā “Instagram” kontā padalījusies ar sēru vēsti. Miris viņas brāļa dēls - krustdēliņš Rivers Stouns. Aizvadītajā nedēļā aktrise faniem pastāstīja, ka 11 mēnešus vecais puisēns nogādāts reanimācijā un ģimene aizlūdz par brīnumu.

Šārona Stouna “Instagram” krustdēla piemiņai ievietojusi aizkustinošu video, kurā smaidīgais puisēns redzams, rotaļājamies gultā. Nesagaidot gada jubileju, Rivers Stouns devies mūžībā, jo atteikušies darboties visi viņa iekšējie orgāni. Rivers ir Šāronas brāļa Patrika dēls.

Video aktrise parakstījusi īsi, vien norādot krustdēla dzimšanas un miršanas datumus: “Rivers Viljams Stouns 2020. gada 8. septembris – 2021. gada 30. augusts”.

Uzzinot par traģēdiju Stounu ģimenē, filmas “Pamatinstinkts” zvaigznei līdzjūtību sociālajos tīklos nosūtījušas arī neskaitāmas slavenības.

Tik atšķirīga. Šārona Stouna “Tribeca” filmu festivāla noslēgumā un uz ielas Ņujorkā 2021. gada jūnijā

Šārona Stouna “Tribeca” filmu festivāla noslēgumā un uz ielas Ņujorkā 2021. gada jūnijā.

gallery icon

Seriāla “Vils un Greisa” aktrise Debra Mesinga raksta: “Nēēēēēē. Es nespēju noticēt. Ak, Šāron, trūkst vārdu, man tik ļoti žēl par visas jūsu ģimenes zaudējumu. Es aizlūdzu par jums visiem šajā neiedomājamā laikā.”

Kolēģis Šons Heizs raksta: “Ak. Mirkstu asarās. Man tik ļoti žēl, Šāron. Kāds skaists puisēns.  Sūtu savu mīlestību tev un tavai ģimenei.”

Arī aktrise Selma Blēra pievienojas līdzjūtības izteicējiem: “Man tik ļoti žēl. Mans Dievs.”

Aizvadītajā piektdienā Šārona Stouna “Instagram” padalījās ar Rivera fotogrāfiju, kurā puisēns redzams slimnīcas gultā, pievienots vairākām intubācijas caurulītēm un veselības stāvokli novērojošām ierīcēm.

“Manu brāļadēlu un krustdēlu Riveru Stounu šodien atrada gultiņā ar absolūtu orgānu mazspēju,” fotogrāfijas parakstā paskaidroja aktrise. “Lūdzu, aizlūdziet par viņu. Mums ir nepieciešams brīnums.”

Par Rivera aiziešanu mūžībā informējusi arī mamma Taša Stouna. “Rivers ir vajadzīgs Dievam debesīs. Nevaru pateikt neko vairāk kā to, ka viņš man ir vajadzīgs tepat uz Zemes, jo mana sirds ir salauzta miljons gabalos. Manas dienas nekad vairs nebūs tādas pašas, kā bija, un es pat iedomāties nevaru, kā man dzīvot bez paša mīļākā puisīša visā pasaulē. Esmu sagrauta. River Viljam Stoun – tu biji tik mīlēts. Šodien iznākt no slimnīcas palātas bija pats grūtākais, ko man jebkad nācies darīt. Es vienmēr tevi mīlēšu, manu mīļo puisīt.”

Pirms vienpadsmit mēnešiem Šārona Stouna sociālajos tīklos padalījās ar faniem ar priecīgo vēsti, ka viņa brāļa Patrika un sievas Tašas ģimenē ienācis mazulis.