foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Kanje Vests, Toms Krūzs, Donalds Tramps un citi, kam humora izjūta nav dota
Kanje Vests.
Slavenības
2021. gada 12. septembris, 07:14

Kanje Vests, Toms Krūzs, Donalds Tramps un citi, kam humora izjūta nav dota

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenības, kuras sevi uztver pārāk nopietni un jokus uzskata par personisku aizvainojumu.

Dzīves ironija

Čārlijs "Divarpus vīros"..

Pēc tam, kad seriāla "Divarpus vīri" autors Čaks Lorre publiski iesmēja: “Es nedzeru. Es nesmēķēju. Es nelietoju narkotikas. Man nav seksa ar svešiniekiem. Ja Čārlijs Šīns pārdzīvos mani, es būšu patiešām nikns, cilvēks, par kura dzīvesveidu ironizēja, – aktieris Čārlijs Šīns – satrakojās un slavenību portālam TMZ uz šo joku atbildēja, ka Čaks esot “klauns”, “stulbs, mazs vīrietītis”, un teikto papildināja ar antisemītiskiem izteikumiem. Protams, Čakam nekas cits neatlika, kā paust bažas par Šīna garīgo veselību.

Krītošā zvaigzne

Edijs Mērfijs aiziet uz pirmizrādi ar 7 saviem bērniem

Holivudas aktieris Edijs Mērfijs (55) savas jaunākās filmas „Mr. Church” pirmizrādes vakaru apmeklēja kopā ar 7 no saviem 9 bērniem. ...

gallery icon
5

Kad 90. gadu vidū TV šovā "Saturday Night Live" ekrānā parādījās aktiera Edija Mērfija portrets, kolēģis Deivids Speids pasmēja: “Skatieties, bērni, tā ir krītoša zvaigzne! Ievēlieties kaut ko!” Mērfijs juties tik aizvainots, ka līdz pat 2019. gadam atteicās piedalīties šajā šovā.

Neaizskaramā scientoloģija

Toms Krūzs filma “Neiespējamā misija 7” uzņemšanas laukumā 2020. gada novembrī Romā

gallery icon
30

Aktieris Toms Krūzs neesot bijis priecīgs par to, kā animācijas filmas "Dienvidparks" epizodē tikusi atspoguļota viņa ticība – scientoloģija. Viņš pat atteicies reklamēt filmu "Neiespējamā misija 3" (2006), līdz TV kanāls "Comedy Central" neatcels ieplānoto epizodes atkārtojumu. Epizodes demonstrēšanu pārcēla, bet ne atcēla.

foto: ©Comedy Central/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Toms Krūzs tiek izsmiets "Dienvidparkā".

Zivju pirkstiņi

Kanjes Vesta tikšanās ar Donaldu Trampu Ovālajā kabinetā 2018. gada oktobrī

gallery icon
15

Reperis, modes dizainers Kanje Vests sevi un savu darbu vienmēr ir uztvēris pārlieku nopietni, un, kad animācijas filmā "Dienvidparks" izskanēja joks par viņa egoismu, mūziķis par šo epizodi atgādināja ar dziesmu "Gorgeous" (2010): “Choke a South Park writer with a fish stick” (“Nožņaugšu "Dienvidparka" autoru ar zivju pirkstiņu” – no angļu val.).

foto: ©Comedy Central/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
"Kanje Vests" seriālā "Dienvidparks".

Jāsoda

foto: ABC / BACKGRID/Vida Press/ Vida Press
Aleks Boldvins iejūtas Trampa tēlā.

"Saturday Night Live" šovā jau gadiem ilgi tiek jokots par prezidentiem, un ASV bijušais vadītājs Donalds Tramps nav izņēmums. Viņu vairākas reizes ir atveidojis aktieris Alekss Boldvins, un Trampam tviteris kļuva par atbildes un pat draudu izteikšanas pjedestālu: “Nav nekā smieklīga tik apnikušajā "Saturday Night Live"! Jautājums ir – kā mediji nesodīti var tā popularizēt republikāņus? Ļoti negodīgi, šis jautājums būtu jāizpēta.”

Buratīno

Viena diena aktiera Adriana Brodija dzīve

gallery icon
8

Animācijas seriāla "Mana trakā ģimene" 2012. gada epizodē "Draugi bez ieguvumiem" ("Friends without Benefits") tika apsmiets aktieris Adriens Brodijs, precīzāk – viņa deguns. Kā izteicies seriāla autors Sets Makfarleins, Brodijs joku neesot sapratis: “Kādā ballītē piegāju viņam klāt un izteicu atzinību par filmu "Splice": “Sveiks, man ļoti patika filma. Ceru, ka par manējo tu nejūties aizskarts.” Būtībā atbilde bija: “Esmu gan.””

Ar gangsteriem nejoko

Mūziķis un komiķis Weird Al Yakovich uztaisīja Coolio dziesmas "Gangsta’s Paradise" parodiju ar nosaukumu "Amish Paradise". “Manuprāt, mana dziesma bija pārāk nopietna,” aizvainots bija Coolio. “Neatzīstu to, kā viņš šo dziesmu apgānīja.”

Tikai ne klonēšanu!

ASV komiķis Bils Kosbijs tiesas zāli pamet rokudzelžos

ASV tiesa otrdien piesprieda 81 gadu vecajam komiķim Bilam Kosbijam trīs līdz 10 gadu cietumsodu par sievietes sazāļošanu un seksuālu ...

gallery icon
18

"House of Cosbys" bija mazbudžeta animācijas filma, ko radījuši Džastins Roilands un Dens Harmons, un vēstīja par vīrieti, kurš izgudrojis klonēšanas aparātu, lai pavairotu aktieri Bilu Kosbiju. Aktieris joku nesaprata līdz tādai pakāpei, ka abiem autoriem uzsūtīja savus juristus, un projekts ātri vien tika slēgts.