Slavenības
2021. gada 20. augusts, 06:56

Daniels Kreigs pēc nāves neatstās savus miljonus bērniem

Jauns.lv

Britu aktieris Daniels Kreigs, kurš vislielāko popularitāti guvis atveidojot Džeimsa Bonda lomu, norādījis, ka pēc nāves neplāno atstāt savus nopelnītos miljonus bērniem.

53 gadus vecais aktieris intervijā "Candis Magazine" paskaidrojis, ka nevēlas atstāt lielas summas nākamajai paaudzei. "Manuprāt, mantošana ir diezgan nevajadzīga. Mana filozofija ir atbrīvoties no tās vai atdot to pirms došanās ceļā."

Viņš turpina: "Vai nav sena paruna, ka, ja tu nomirsti bagāts cilvēks, tu esi izgāzies? Es domāju, ka Endrjū Kārnegijs [viens no bagātākajiem amerikāņu rūpniekiem] šodienas naudā atdeva aptuveni 11 miljardus dolāru, un tas parāda, cik viņš bija bagāts. Es varu saderēt, ka viņš tāpat kaut ko paturēja."

Kreigam ir divas meitas: 29 gadus vecā Ella, kas dzima laulībā ar pirmo sievu Fionu Lurdonu, kā arī 2018. gadā dzimusī meitiņa, kas pasaulē nāca laulībā ar savu pašreizējo sievu Reičelu Veišu.

Daniels Kreigs ir viens no vislabāk apmaksātajiem savas paaudzes aktieriem. Daniels Kreigs šogad parakstījis izcili veiksmīgu līgumu par dalību nākamajās divās ekscentriskā detektīva "Uz nažiem" ("Knives Out") filmās. Šis kino darbs 2019. gadā ierindojās veiksmīgāko kases grāvēju skaitā.

Izdevums “The Hollywood Reporter” informē, ka par filmēšanos abos kinolentes trupinājumos Kreiga bankas konts papildināsies par 100 miljoniem ASV dolāru – proti, 50 miljoniem dolāru par katru no filmām. Pateicoties šim darījumam, viņš kļūs par vienu vislabāk apmaksātajiem aktieriem visā kino industrijas vēsturē. Salīdzināšanai: par Džeimsa Bonda lomu trīs ekranizējumos 2013. gadā Kreigs honorārā saņēma 49 miljonus ASV dolāru. Tagad viņam maksās 50 miljonus ASV dolāru tikai par vienu filmu vien.

Kreigs Deivids pārdod „penthouse” dzīvokli ar jumta terasi

gallery icon
55

Daniels Kreigs filmā “Uz nažiem” (2019)

gallery icon
13

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon
32