Slavenības
2021. gada 12. augusts, 06:06

Meganas Mārklas "izmisīgā" vēlēšanās netika apmierināta

Jauns.lv

Kāds no britu karaļnama ekspertiem norādījis, ka Megana Mārkla "izmisīgi" vēlējusies būt īpašo viesu sarakstā, kas uzaicināti uz bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas 60. dzimšanas dienas svinībām.

Aizvadītajā nedēļā bijušais ASV prezidents Baraks Obama atzīmēja savu 60. dzimšanas dienu, bet Megana Mārkla – 40. jubileju.

Megana Mārkla 40. dzimšanas dienā

gallery icon
9

Kamēr Saseksas hercogiene Megana dzimšanas dienu aizvadījusi klusi, vīram, kurš reiz bija pats ietekmīgākais pasaulē, bija grandiozi plāni vērienīgām svinībām.

Diemžēl Covid-19 ierobežojumu dēļ politiķim pēdējā brīdī vajadzēja ievērojami sašaurināt sākotnēji iecerēto 475 viesu sarakstu.

Princis Harijs ar Baraku un Mišelu Obamām

gallery icon
38

Nav skaidri zināms, vai princim Harijam un Meganai Mārklai bija nosūtīts oficiāls ielūgums uz eksprezidenta dzimšanas dienas svinībām, taču kāds no britu karaļnama ekspertiem izteicies, ka Harijs un Megana neesot pat bijuši Baraka Obamas sākotnējā nepilnu 500 plānoto viesu skaitā.

Autore Andžela Levina laikrakstā “The Sun” raksta, ka Megana “izmisīgi vēlējusies” būt lūgto viesu skaitā Obamas divu dienu plašajās jubilejas svinībās.

Princis Harijs ar draugiem Džo un Džilu Baideniem

gallery icon
31

Viņa norāda: “Man teica - par spīti apgalvojumiem, ka viņa nevarēja ierasties, Megana izmisīgi gribējusi būt īpašo viesu skaitā Obamas fantastiskajā ballītē.”

“Bet fakts ir tāds, ka Harijs un Megana nebija pat sākotnējā sarakstā.”

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Saskaņā ar izskanējušo informāciju, ievērojami samazinātajā viesu sarakstā tomēr bija daudz šovbiznesa cilvēku: Stīvens Spīlbergs, Toms Henkss, Bejonsa, Jay-Z, Krisija Tīgena, Džons Ledžends, Geila Kinga, Džordžs Klūnijs un Amala Klūnija.

Izskanējušas spekulācijas, ka Megana un Harijs nav apmeklējuši Baraka Obamas dzimšanas dienas svinības, jo bijušais ASV prezidents un viņa kundze esot lojāli Lielbritānijas karalienei.

Princis Harijs kopā ar Opru Vinfriju piedāvā 5 sēriju dokumentālu filmu, kurā runā par garīgo veselību

gallery icon
13

Karaļnama eksperte Kamilla Tomini izdevumam “The Telegraph” rakstīja, ka Obamām ļoti nav paticis, ka Harijs publiski vēršas pret savu ģimeni.

Viņa norādījusi: “Nav šaubu, ka pārim, kas vienmēr ģimeni licis pirmajā vietā, nepatika, ka Harijs un Megana bija tik klaji kritiski pret saviem karaliskajiem radiniekiem Opras intervijā, kas izskanēja martā.”

Bejonsa un hercogiene Megana satiekas filmas "The Lion King" pirmizrādē

Filmas "The Lion King" pirmizrādē Londonā 2019. gada 14. jūlijā tiekas popzvaigzne Bejonsa un Saseksas hercogiene Megana.

gallery icon
9

“Page Six” informē, ka Saseksi “neplānoja apmeklēt svinības”, taču nav zināms, vai tāpēc, ka nebija ielūgti, jeb tāpēc, ka netika.