Spēlē bandžo un studē bioķīmiju. Slavenību slēptie talanti. TOP10
Leonardo di Kaprio.
Slavenības
2015. gada 24. jūlijs, 07:03

Spēlē bandžo un studē bioķīmiju. Slavenību slēptie talanti. TOP10

Jauns.lv

Dažām Holivudas zvaigznēm piemīt vairāk nekā viens talants. Un šoreiz nav runa par piepelnīšanos, izdodot savas apģērbu un aksesuāru līnijas. Šie ļaudis patiešām ir multi talantīgi!

Leonardo di Kaprio par aktiera darbu saņēmis neskaitāmas godalgas, to skaitā apbalvots ar divām „Zelta globusu” balvām. Taču viņš ir arī talantīgs producents. Di Kaprio producējis filmu „The Wolf of Wall Street”, kurā atveido galveno lomu. Par producenta darbu viņš pat ticis nominēts prestižajai Kinoakadēmijas balvai „Oskaram”. Kad aktieris nestrādā p[pie kāda projekta Holivudā, viņš ir pieprasīts filantrops un vides aktīvists.

Fani Silvestru Stalloni vienmēr atcerēsies, pateicoties sīkstajiem puišiem, kādus viņš atveidojis filmās „Rembo” un „Rokijs”. Viņa CV varētu atrast ierakstu, ka Stallone ir arī scenārists, turklāt visnotaļ labs. Viņš sarakstīja scenāriju filmai „Rokijs” pirms vēl tika izvēlēts galvenā varoņa atveidošanai uz ekrāna!

Kevins Beikons popularitāti iemantoja ar lomām filmās „A Few Good Men”, „Footloose”, „X-Men: First Class”, „Apollo 13”, kā arī vēl neskaitāmos citos kases grāvējos. Beikons arīdzan aizraujas ar mūziku. Viņš ir dziedātājs grupā „The Bacon Brothers”, kurā arī spēlē mutes harmonikas, ģitāru un perkusijas.

Natālija Portmane ir saņēmusi „Oskara” balvu par savu aktierisko meistarību filmā „Black Swan” un nostiprinājusi pozīciju kā neparasta un neatkārtojama aktrise. Taču viņa ir arī gudra. 2003. gadā Portmane absolvēja Hārvarda universitāti un ieguva grādu psiholoģijā. Viņa sarakstījusi divus zinātniskus darbus – „A Simple Method to Demonstrate the Enzymatic Production of Hydrogen from Sugar,” un “Frontal Lobe Activation during Object Permanence: Data from Near Infrared Spectroscopy”.

Populārā vācu supermodele heidija Kluma darbojusies arī kā TV projekta „Project Runaway” vadītāja. Viņa aizraujas ar vairākām nodarbēm, bet jo īpaši Klumai brīvajā laikā patīk gleznot. Vairāki amerikāņu mākslas žurnāli publicējuši viņas darbu reprodukcijas. Heidija arī prot jodelēt un dziedāt.

Eštons Kačers vislabāk pazīstams, pateicoties dalībai TV seriālā „Two and a Half Men”. Viņam patīk dzīt jokus, komēdijas ir viņa īstais „lauciņš”. Taču šis puisis ir arī gudrs. Viņš studējis bioķīmijas inženierzinātnes Aiovas universitātē un pērn atkal pievērsies tehnoloģijām, strādājot kā zīmola „Lenovo” produkta inženieris.

Par lomu filmā „The Blind Side” Sandra Bulloka saņēmusi „Oskara” balvu. Taču aktrisei piemīt vēl citi talanti. To skaitā viņa pārvalda vācu valodu. Aktrises mamma Helga Matilde Meijere bija vācu operdziedātāja un, dzīvojot Eiropā, Sandra iemācījās šo valodu un pat piedalījās dažos mammas rīkotos projektos.

Neviens pat nenojauta, ka Dženiferai Gārnerei piemīt muzikālās dotības, līdz viņa to pati neatklāja TV šovā „Donnie & Marie”. Pirms lomām filmās „Daredevil”, „Juno” un „Alias”, kas aktrisi padarīja slavenu visā pasaulē, viņa iztiku pelnīja kā profesionāla saksofoniste.

Mūzikas jomā Džastins Timberleiks ir sadarbojies ar tādiem grandiem kā Madonna, Bijonsē, Ciāra, Timbaland un pat ar 2009. gadā pāragri mirušo popmūzikas karali Maiklu Džeksonu. Timberleiks ir arī talantīgs aktieris, ko pierādījušas vairākas viņa kino lomas. Viņš arī nodarbojas ar producēšanu.

Stīvs Mārtins ir Holivudā atzīts komēdiju aktieris, taču viņam ir arī labas dotības mūzikā. No 17 gadu vecuma Mārtins spēlē bandžo. 2010. gadā viņš nodibināja pats savu balvu „Steve Martin Prize for Excellenne in Banjo and Bluegrass”, ko pasniedz labākajiem bandžo spēlētājiem un „bluegrass” (alternatīvā kantrī jeb blūgrāsa) mūzikas stila izpildītājiem. Jaunības dienās Mārtins iztiku pelnīja ar bandžo spēli un burvju triku demonstrēšanu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press