TV
2021. gada 28. jūlijs, 11:11

Sāk pašmāju trillera "Bezvēsts pazudušās" otrās sezonas uzņemšanu, sola spraigu sižeta turpinājumu

Jauns.lv

Psiholoģiskā trillera "Bezvēsts pazudušās" radošā komanda un vietējā satura ražotājs "Tet studio" 25. jūlijā uzsāka otrās sezonas filmēšanu, kas turpināsies līdz pat augusta beigām. Seriāla pirmā sezona bija viens no pagājušajā gadā skatītākajiem pašmāju seriāliem, un jaunais sižets solās būs vēl interesantāks, ar dažādiem pārsteigumiem.

Lai iemūžinātu mazpilsētā Mēronā un tās apkārtnē notiekošos ar mistikas auru apvītos aizraujošos jaunos piedzīvojumus, uzņemšanas laukumā plānots iesaistīt plašu komandu, tajā skaitā profesionālus kaskadierus un glābējus.

Galvenajās lomās, tāpat kā iepriekšējā sezonā, kolorīto varoņu lomās iejutīsies labākie pašmāju aktieri – Juris Žagars, Kristīne Nevarauska, Andris Keišs, Andris Daugaviņš, Ieva Segliņa, Imants Strads, Rēzija Kalniņa, Niklāvs Kurpnieks, Andrejs Alens un citi.

foto: Publicitātes

Seriāla "Bezvēsts pazudušās" otrā sezona, kuras scenārija autors un projekta režisors ir Vlads Kovaļovs, būs ievērojama ne vien ar spraigo sižetu, bet arī ar filmēšanas procesā iesaistīto apjomīgo dalībnieku skaitu. Lai skatītāji caur saviem ekrāniem izdzīvoto Latvijas mazpilsētā Mēronā notiekošo, filmēšanā tiks iesaistīti gan glābšanas dienesti, gan profesionāli kaskadieri, glābēji un pat policijas specvienība.

Otrajā “Bezvēsts pazudušās” sezonā kāds negaidīts notikums sagriezīs kājām gaisā vietējo iedzīvotāju ikdienu. Skatītājus sagaida spriedzes un intrigas savērpti notikumi, jaunas izmeklēšanas un piedzīvojumi, ar kuriem saskarsies jau iemīļotie un arī jaunie seriāla varoņi.

Radošās komandas profesionālais un kvalitatīvais darbs iepriekš, strādājot pie jaunās sezonas, ir licis ar interesi un aizrautību tiekties pēc jauniem izaicinājumiem – kā uzņemt un vēl aizraujošā parādīt seriāla otrās sezonas notikumus jau lojālajiem skatītājiem, kā arī ieinteresēt arvien jaunus. 
Seriāla filmēšana vairāk kā mēneša garumā norisināsies Valmierā un Mālpilī, kā arī skaistajā Mālpils muižā.

Seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrāde

2020. gada 6. oktobrī kinoteātrī "Splendid Palace" notika seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrāde.

gallery icon

Seriāla pirmā sezona tika balstīta lasītāju plašu popularitāti ieguvušajā Leldes Kovaļovas debijas romānā "Bezvēsts pazudušās" un guva plašu skatītāju atzinību. Tā astoņas sērijas joprojām sev ērtā laikā un vietā var noskatīties izklaides platformā "Tet+".

Ieskats seriāla "Bezvēsts pazudušās" uzņemšanā

2020. gada jūnijā Mālpils apkaimē notika seriāla "Bezvēsts pazudušās" filmēšana.

gallery icon

Latvijas vietējā satura ražotāja "Tet studio" un producējošās kompānijas “Publish and Produce” psiholoģiskā trillera  “Bezvēsts pazudušās” otrā sezona izklaides platformā "Tet+" būs skatāma 2022. gada pirmajā pusē.