foto: PictureGroup/Sipa USA/ Vida Press
Klūp uz skatuves, saplēš balvu, atstāj vaļā bikšu priekšu - arī slavenībām gadās ķibeles
Adele.
Slavenības
2021. gada 25. jūlijs, 08:16

Klūp uz skatuves, saplēš balvu, atstāj vaļā bikšu priekšu - arī slavenībām gadās ķibeles

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Pat ja esi slavens un bagāts, nekas nepasargā no izgāšanās, vēl sliktāk – fotogrāfi vienmēr ir klāt un gatavi neveiksmes iemūžināt.

Pašam savi uzvarētāji

Aktieris Vorens Bītijs ir autors visai dramatiskai un vienlaikus komiskai "Oskara" balvu pasniegšanas situācijai. Kad viņam 2017. gadā bija jāpaziņo uzvarētājs kategorijā "Labākā filma", viņš nosauca "La La Land: Kalifornijas sapņi", nevis īsto uzvarētāju – filmu "Mēnessgaisma"

Neapturama

“Es ieraudzīju viņus un jautāju savai publicistei – vai varu izlikties, ka nokrītu viņu priekšā? Un viņa atbildēja: “Es nevaru tevi apturēt!”,” tāda izpratne par jokiem ir komiķei Eimijai Šūmerei, kas izvēlējās ar mūziķi Kanji Vestu un viņa sievu Kimu Kardašjanu sasveicināties četrrāpus.

Par daudz spēka

2017. gadā saņemot "Grammy" balvu par labāko albumu, mūziķe Adele to nejauši pārplēsa uz pusēm. Amizanti, ka tas notika mirklī, kad pateicības runā viņa minēja, ka balva drīzāk pienākoties viņas kolēģei Bejonsai.

Līganā karaliene

Arī karalienēm gadās paklupt – mūziķe Madonna 2012. gada "Super Bowl" uzstāšanās laikā gandrīz novēlās no skatuves un, kā jau profesionāle, uzstāšanos turpināja, it kā nekas nebūtu noticis.

foto: MCT/MCT/Sipa USA/ Vida Press
Madonna klūp un ceļas.

Eņģeļa pļauka

""Victoria’s Secret" eņģelis ar saviem spārniem man nejauši iesita pa seju, un tas bija lieliski!” tā tviterī priecājās mūziķe Ariana Grande, kas 2014. gadā uz skatuves saņēma pļauku no seksīgā bikini tērptas supermodeles.

foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Modele Elza Arianai ietriec ar eņģeļa spārnu.

Upss

Pateicoties sastrēgumam pirms grupas "Black Eyed Peas" 2005. gada koncerta Sandjego, Fērdžija pirms uzstāšanās nepaspēja apmeklēt tualeti. Diemžēl sekas redzamas uz biksēm.

foto: Jim Gentry/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Fērdžijai šmuce.

Rāvējslēdzējs ir pārvērtēts

foto: /All Over Press/Vida Press/ Vida Press
Breds Pits.

Fotosesijā filmas "Neticamais stāsts par Bendžaminu Batonu" reklāmai (2009) aktieris Breds Pits varēja izbaudīt neplānotu ventilāciju, bet fotogrāfi – neaizmirstamus kadrus.

foto: /All Over Press/Vida Press/ Vida Press
Redz, kā...

Nodevīgie papēži

Keita Midltone, Kembridžas hercogiene, gribēja būt vēl skaistāka un apāva augstpapēžu kurpes, bet tā vietā iesprūda renē (2013).

foto: Alan Davidson/Shutterstock/ Vida Press
Ketrīnas nedienas.