foto: Instagram
Surogātmāte laidusi pasaulē meitu Džonija Depa bijušajai sievai Amberai Hērdai
Ambera Hērda ar meitu.
Slavenības
2021. gada 3. jūlijs, 10:11

Surogātmāte laidusi pasaulē meitu Džonija Depa bijušajai sievai Amberai Hērdai

Jauns.lv

Aktrise Ambera Hērda (35) kļuvusi par māmiņu. Viņai meitu gan iznēsājusi surogātmāte.

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē 2018. gada Kannu festivālā.

gallery icon
17

Ar priecīgajiem un negaidītajiem jaunumiem Ambera Hērda padalījusies savā “Instagram” kontā. Viņa publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama, apskaujam savu jaundzimušo meitiņu. “Esmu tik priecīga padalīties ar jums ar šo jaunumu. Pirms četriem gadiem izlēmu, ka vēlos bērnu. Es vēlējos to izdarīt pēc saviem noteikumiem,” pavēstījusi aktrise.

Ambera Hērda filmas „Akvamens” pirmizrādes vakarā un tērps „Valentino” augstās modes skatē

gallery icon
33

Ambera pastāstījusi, ka devusi meitai vārdu Una Peidža Hērda. Meitenītes pirmajam vārdam ir neparasta rakstība –  “Oonagh”, taču izrunājams tas ir kā Una. Ambera šo vārdu devusi, zinot, ka tam ir īru izcelsme, kas nozīmē “jēriņš”.

Savā paziņojumā Ambera arīdzan atklāj, ka Una nākusi pasaulē jau šā gada 8. aprīlī. Viņa arī pauž cerību, ka sabiedrība ar laiku nonāks līdz tādai izpratnei, ka nav obligāti būt ar gredzenu pirkstā, lai dzīvē ienāktu bērns. “Daļa no manis vēlas apgalvot, ka mana privātā dzīve nav neviena cita darīšana,” raksta Ambera.

Džonijs Deps un Ambera Hērda ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2020. gada 16. jūlijā

gallery icon
24

Pēc “PageSix” rīcībā esošās informācijas, Ambera izšķīrusies par labu surogātmātei pēc tam, kad ārsti pateikuši, ka viņa pati nekad nevarēs iznēsāt savu bērnu.

Ambera Hērda un Īlons Masks pusdieno

Holivudas zvaigznes Džonija Depa šķirtā sieva aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks 2017. gada jūnijā redzēti ieturam pusdienas „Sweet ...

gallery icon
5

Pēdējo gadu laikā Hērdas vārds preses slejās lasāms saistībā ar skandalozo šķiršanos no aktiera Džonija Depa (58) un tam sekojošajām tiesas prāvām, kurās bijušais laulātais pāris vaino viens otru vardarbībā un citās pārestībās.  

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

Reti kurš varēja iedomāties, ka šajā sarežģītajā dzīves periodā Ambera izvēlēsies kļūt par māti.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

“Amberai pats svarīgākais ir tas, ka viņa var atklāti stāstīt par Unas nākšanu pasaulē. Daudzas sievietes, kuras uzskata, ka nevar runāt par savu auglību, ir noraizējušās un samulsušas. Ambera vēlas, lai viņas sajustu atbalstu un apzinātos, ka eksistē daudz dažādu veidu, kā radīt bērnu, pat, ja jums ir problēmas,” vārdā nenosaukta paziņas vārdus citē izdevums “Daily Mail”.  

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon
18