foto: Instagram, Vida Press
Britnijas Spīrsas mokas turpināsies. Tiesa noraida lūgumu atbrīvot tēvu no aizbildniecības
Britnija Spīrsa.
Slavenības
2021. gada 3. jūlijs, 07:30

Britnijas Spīrsas mokas turpināsies. Tiesa noraida lūgumu atbrīvot tēvu no aizbildniecības

Jauns.lv

Tiesnese noraidījusi Britnijas Spīrsas lūgumu atbrīvot tēvu no viņas aizbildņa pienākumu pildīšanas, ko viņš veic jau kopš 2008. gada.

Šādu lūgumu popzvaigznes Britnijas Spīrsas advokāts Semjuels Inghams tiesā iesniedza aizvadītā gada novembrī, norādot, ka 39 gadus vecā dziedātāja baidās no tēva un kategoriski atsakās uzstāties, kamēr vien viņš būs viņas aizbildnis.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8

Tiesnese Brenda Penija, kura pēc vairākām sēdēm pieņēmusi galīgo lēmumu par labu Britnijas tēvam, neizslēdz iespēju nākotnē atstādināt Džeimiju Spīrsu no šī pienākuma. Tiesnese jau gada sākumā par līdzaizbildni noteica finanšu kompāniju “Bessemer Trust”, kas arī turpmāk turpinās to pildīt.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29

Saskaņā ar portāla TMZ rīcībā esošo informāciju, Losandželosā izdotajos tiesas dokumentos teikts: “Lūgums nekavējoties atstādināt Džeimiju P. Spīrsu no aizbildņa pienākumiem un atstāt kompāniju “Bessemer Trust” kā vienīgo pārvaldītāju, tiek noraidīts.”

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Tiesas materiālos atzīts, ka Britnija “praktiski nav spējīga vadīt savus finanšu resursus, pretoties krāpšanai vai nepamatotai ietekmei”. Taču dziedātāja var iesniegt turpmākas prasības.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon
12

Tiesas lēmums nebija kā tieša atbilde uz Britnijas atzīšanos. Pagājušajā trešdienā dziedātāja pirmo reizi publiski izteicās par tēva aizbildniecību pār viņu. Tiesā dziedātāja pastāstīja, ka pašreizējā vienošanās paredz viņai lietot kontracepcijas līdzekļus, kā arī liedz salaulāties ar viņas draugu. Viņa šo gadu laikā esot sazāļota un spiesta uzstāties pret savu gribu.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Britnija arīdzan norādījusi, ka viņas draugam Semam Asghari (27) esot aizliegts vest viņu savā automašīnā, un viņai nav atļauts satikties ar draugiem, ar kuriem iepazinusies, ārstējoties no atkarības anonīmo alkoholiķu grupā.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

Pēc Britnijas atzīšanās viņas pusē nostājās daudzi slaveni kolēģi. Viņu skaitā arī popzvaigznes bijušais mīļotais puisis Džastins Timberleiks. Viņš aicinājis dziedātājas tēvu ļaut meitai mierīgi dzīvot. Dziedātāju publiski atbalstījusi arī savulaik par sīvāko konkurenti sauktā dziedātajā Kristina Agilera, kā arī mūziķes Igija Azaleja, Halsija un Meraija Kerija.  Britnijai atbalstu paudis arī viņas bijušais vīrs un abu dēlu tēvs Kevins Federlains.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon
86

Britnijas tēvs Džeimijs Spīrss tagad pieprasījis meitas apsūdzību izmeklēšanu, norādot, ka tās viņu “ļoti apbēdinājušas”. Spīrsa kungs kategoriski noliedz, ka būtu meitas dzīves ierobežojumu cēlonis.