foto: AP/Scanpix
Tiesa noraidījusi Britnijas Spīrsas lūgumu atcelt tēva aizbildniecību
Džeimijs Spīrss un Britnija Spīrsa
Slavenības
2021. gada 1. jūlijs, 12:53

Tiesa noraidījusi Britnijas Spīrsas lūgumu atcelt tēva aizbildniecību

Jauns.lv

Losandželosas Augstākās tiesa trešdien noraidīja lūgumu atcelt Džeimija Spīrsa (68) aizbildniecību pār viņa meitu Britniju Spīrsu (39) un viņas finansēm, raksta CNN.

Kaut arī lēmums pieņemts tikai nedēļu pēc popzvaigznes šokējošajām atklāsmēm un liecībām par tēva aizbildniecību, kā norāda CNN, tiesneses lēmums nav pieņemts šīs uzklausīšanas rezultātā, bet gan pēc pērnā gada novembra pieprasījuma, kad Spīrsas advokāts iesniedza pieteikumu par līdzaizbildni iecelt arī finanšu pārraudzītāju "Bessemer Trust".

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Toreiz advokāts norādīja, ka Spīrsa "baidās no sava tēva" un vēlas, lai viņu atceļ no vienīgā aizbildņa lomas.

Divi dziedātājai tuvu stāvoši avoti otrdien CNN sacījuši, ka Spīrsas advokāts Semjuels Ingams plāno iesniegt jaunu petīciju par gandrīz 13 gadus ilgās aizbildniecības izbeigšanu.

"Britnija kopš pagājušās nedēļas ir vairākkārt runājusi ar Semu, un viņa vēlreiz ir lūgusi viņam precīzi sagatavot dokumentus, lai to izbeigtu," sacīja viens no zinātājiem.

Trešdien Spīrsas tēva Džeimija Spīrsa advokāti lūguši tiesnesi sākt izmeklēšanu par Britnijas Spīrsas pagājušās nedēļas liecībām, kurās viņa apgalvoja, ka ir spiesta uzstāties un lietot medikamentus pret pašas gribu.

FOTOREPORTĀŽA. Britnija Spīrsa plunčājas okeānā

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (35) atvaļinājumu pavada Havaju salās. Pludmalē var novērtēt dziedātājas slaido augumu un balto bikini.

gallery icon
34

Viņi norāda, ka Spīrsas tēvs jau kopš 2019. gada septembra nespēj pilnvērtīgi pildīt aizbildņa pienākumus viņa veselības problēmu dēļ. Viņš dalījis pienākumus kopā ar Spīrsas veselības uzraudzi Džodiju Montgomeriju.

"Vai nu tiks pierādīts, ka apgalvojumi ir patiesi, un tādā gadījumā būs jāveic attiecīgi pasākumi, vai arī tie izrādīsies nepatiesi, tādā gadījumā aizbildniecība varēs turpināties," teikts Spīrsa advokāta tiesas iesniegumā.

Spīrsa tiesā pastāstīja, ka ārsti viņai liekot lietot litiju - ļoti spēcīgu medikamentu, ko lieto depresijas ārstēšanai. Pēc zāļu lietošanas viņa jūtoties "piedzērusies" un nespējot pat normāli sarunāties ar māti un tēvu.

Mēnesi no vietas viņu uzraudzījušas sešas medmāsas, turklāt viņai bijis liegts pamest māju.

"Es vienkārši gribu atpakaļ savu dzīvi," viņa teica.

Nākamā tiesas sēde paredzēta 14. jūlijā.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas.

gallery icon
95