foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - neparasta komēdija, seriāls pusaudžiem un ilgi gaidīta atgriešanās
Kadrs no seriāla "Kalpones stāsts".
TV
2021. gada 1. jūlijs, 17:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - neparasta komēdija, seriāls pusaudžiem un ilgi gaidīta atgriešanās

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet komēdiju "Kopīgi kopā",

Kopīgi kopā

Filma "Kopīgi kopā" ("Together Together") stāsta par Annu, Metu un viņu izvēli.

Kad jaunā vientuļniece Anna tiek nolīgta par surogātmāti Metam, vientuļam vīrietim ap 40 gadiem, kurš vēlas bērnu, abi svešinieki saprot, ka šīs negaidītās attiecības izaicinās viņu izpratni par mīlestību, tās robežām un saikni. Deviņu mēnešu laikā viņi satuvinās kā draugi, bet Annai ir savi sapņi, kā arī vēlme un nepieciešamība doties uz koledžu. Kāds savstarpējs konflikts viņus abus attālina vienu no otra, līdz beidzot Anna un Mets izdara izvēli.

Filmu skatieties "Tet+ Kino".

Skeitbords un maskas

Seriāla "Beibe" ('Betty") jaunā sezona aizvien seko līdzi piecu jaunu sieviešu dzīvei Ņujorkā.

Notikumi norisinās pilsētas daļā, kurā visa dzīve saistās tikai ap skeitbordu, kas patiesībā ir vīriešu pasaule. Vai viņām izdosies izcīnīt vietu šajā vidē? Dažādu pasākumu laikā, kuros aktīvi līdzdarbojas sievietes un vīrieši, kopīgi tiek panākti veiksmīgi risinājumi. Filmēšanas process notika 2020. gada otrajā pusē ASV, kad masku nēsāšana lielākai daļai sabiedrības jau bija norma, kas atspoguļojas arī seriālā.

Seriālu "Beibe" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".

Kalpone atgriežas

Ar jaunu sezonu atgriežas kritiķu un skatītāju tik iemīļotais "Kalpones stāsts" ("The Handmaid’s Tale"). Kritiķi ir teju vienisprātis, ka ceturtā būs līdz šim labākā seriāla sezona un Elizabete Mosa tajā ir labāka nekā jebkad agrāk!

Vienai no Gileādas Republikas auglīgajām sievietēm Zemfredai, tieši tāpat kā visām citām kalponēm, galvenais pienākums ir piespiedu kārtā ieņemt bērnu no sava Komandiera un laist pasaulē veselīgu mazuli viņa sievai. Vai Zemfredai izdosies kļūt par “veiksmīgu” reproduktīvo aizstājēju, un kas notiek ar bargo režīmu Gileādā? Seriāls ir veidots pēc Margarētas Atvudas tāda paša nosaukuma grāmatas motīviem, kurā autore katru notikumu ir rakstījusi, balstoties  uz vēsturisku liecību notikumiem.

Aizraujošā seriāla visas sezonas, tostarp, protams, jaunāko, meklējiet "Tet+ Filmas un seriāli".