foto: no privātā arhīva (Oskars Ludvigs)
Divus gadus pēc šķiršanās no "Jumpravas" Grāvera režisore Aija Strazdiņa apprecas ar jauno mīļoto
Aija Strazdiņa salaulājusies ar uzņēmēju Staņislavu Ratinski.
Slavenības
2021. gada 29. jūnijs, 16:02

Divus gadus pēc šķiršanās no "Jumpravas" Grāvera režisore Aija Strazdiņa apprecas ar jauno mīļoto

Jauns.lv

Par precību un uzvārda maiņas faktu režisore Aija Strazdiņa 29. jūnijā pavēstīja soctīklā "Facebook", publiskojot kāzu bildes ar uzņēmēju Staņislavu Ratinski.

Pāris gredzenus mijis 20. jūnijā, un apprecoties jaunā sieva gan saglabājusi savu, gan pieņēmusi jaunā vīra uzvārdu, kļūstot par Aiju Strazdiņu-Ratinsku. Kāzu dienā Aija bija posusies Ievas Ādamsones darinātā tērpā.

Aijas Strazdiņas un uzņēmēja Staņislava Ratinska kāzu foto

Par precību un uzvārda maiņas faktu režisore Aija Strazdiņa 29. jūnijā pavēstīja soctīklā "Facebook", publiskojot kāzu bildes ar uzņēmēju Staņislavu ...

gallery icon
9

Kāzu bilžu galeriju, kuras autors ir fotogrāfs Oskars Ludvigs, jaunā sieva papildinājusi ar dzirkstošām pārdomām par savu jauno mīlestību. “Šos foto varētu parakstīt ar lakonisku “Viņa teica JĀ” (lai skatītājiem nerastos aizdomas, ka daiļa pucēšanās nav atstājusi iespaidu uz ģimenes institūciju), “Ilgi un laimīgi” (kā apstiprinājumu tam, ka fotoreportāžai būs tālejošas, un, kas nav mazsvarīgi, labdabīgas sekas) vai “Rūgts!” (ieteicams izkliegt piesmakušā balsī, efekta pasvītrošanai grabinot galda piederumus).

To, ka atbilde ir JĀ, zināju vēl, pirms mēs satikāmies.

Un līdzīgi kā toreiz – joprojām zinu, ka tāda tā būs vienmēr.

Iespējams, tieši tāda ir ‘ilgi un laimīgi’ recepte.

Bet vēl ticamāk, ka nekādas receptes nav un nekad nav bijis, ka visas attiecību mācībgrāmatas ir makulatūra un ieteikumi kā labāk, kā vajag, kā saglabāt, nosargāt, nepazaudēt ir pelni un putekļi, jo ir tikai viens. Mīlestība.

Pāri visam. Vienmēr.

Čābīgo visdrīzākais, ko tur liegties, esam pelnījuši. Labais mums tiek dots avansā – gaiss, ko elpot, saule, kas sasilda un liek uzplaukt vasarraibumiem... un cilvēki, kas samīļo un stiprina, uzmundrina un nomierina, ar kuriem varam runāt vienā valodā un tajā pašā valodā klusēt, ar kuriem kopā iemirdzēties un neizdzist.

Pie laimes nevar pierast. Vismaz es nevaru. Un nevēlos. Jo kas gan var būt labāk kā ik rītu pamosties un sajust, kā tevī ieplūst miers.

Un saprast, ka miers – ir mīlestība.

Mēs apprecējāmies saulgriežu priekšvakarā (20/06). Jā, pirms vairāk nekā nedēļas... ups! Paldies visiem, kas zināja, bet nelikās ne zinis, par burvīgo medus nedēļu, ko mums dāvājāt. Laime mīl klusumu.

Un es mīlu vīru un savu jauno, uzlaboto uzvārdu. Jau iepriekš atvainojos televīzijas raidījumu titru maketētājiem (lieliski zinu, kā šādi lielgabarīti bojā kompozīciju!) un institūciju darbiniekiem, kas jau iepriekš sita nepacietīgu takti, kamēr dokumentos skricelēju “ai-ja-straz-di-ņa” un lūdzu nepiktoties par bonusa sekundēm, kas neizbēgami būs nepieciešamas, lai likumīgi parakstītos kā “ai-ja-straz-di-ņa-domuzīme-ra-tin-ska”.

foto: Ekrānuzņēmums no sociālās vietnes "Facebook"
Par precību un uzvārda maiņas faktu režisore Aija Strazdiņa 29. jūnijā pavēstīja soctīklā "Facebook"

Puķes un naudu nedzeram,” vēsta Aija Strazdiņa, kura iepriekš bija precējusies ar leģendāro grupas “Jumprava” mūziķi Aigaru Grāveru. Aigars un Aija apprecējās 2004. gada augustā, bet 2019. gada sākumā nāca klajā, ka jau kādu laiku abi dzīvo šķirti. Oficiāli laulība tika šķirta 2019. gada septembrī.