Slavenības
2021. gada 11. jūnijs, 06:01

Meganas Mārklas bijusī draudzene apgalvo, ka meitai vārds Lilibeta neesot dots par godu karalienei

Jauns.lv

Meganas Mārklas bijusī draudzene Lizija Kandija ir pārliecināta, ka Saseksas hercogiene meitu nosaukusi par godu viņai, nevis karalienei. Lizija apgalvo, ka 2017. gadā Megana centusies viņu kopēt it visā. Tiesa, bijušās draudzenes jau četrus gadus vairs nesazinās.

53 gadus vecā TV personība Lizija Kandija (pilnajā vārdā Elizabete Kandija) nav spējusi slēpt savu pārsteigumu, kad uzzinājusi, ka Megana Mārkla un princis Harijs savu meitu nosaukuši par Lilibetu Diānu. “Lilibeta” esot bijusi Lizijas skolas laika iesauka.

Britu TV personība Lizija Kandija

gallery icon
31

Sarunā ar žurnāla “OK!” britu izdevuma reportieri Kandija atklāj: “Mani sauca par Lilibetu. Tas ir saīsinājums no vārda Elizabete. Tā bija mana iesauka skolas gados!”

“Paldies, Megana! Tu atdarināji mani un tagad nosauc savu meitu manā vārdā.”

foto: W8Media / MEGA / Vida Press
Lizija Kandija (pa kreisi) ar labāko draudzeni Klēru Koldvelu un trešo draudzeni Meganu Mārklu (vidū), kad pirms četriem gadiem kopā apmeklēja klubiņus un Megana bija vīra meklējumos.

Lizija apgalvo, ka viņas ar Meganu savulaik bijušas labas draudzenes. Viņas sadraudzējušās pēc kāda saviesīga pasākuma, kura laikā Kandija intervējusi toreizējo aktrisi uz sarkanā paklāja. Taču pēc tam, kad bijusī seriāla “Suits” aktrise satikusi princi Hariju, viņa kopš 2017. gada sākusi “kopēt” Liziju it visā.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

“Es biju visnotaļ šokēta, jo šis ir neparasts vārds. Varbūt tas ir viņas veids, kā atjaunot saikni. Es vēlu viņiem labu un domāju, ka tas ir brīnišķīgi,” norāda Lizija Kandija.

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon
6


 
Zināms, ka Saseksas hercogi devuši meitai vārdu Lilibeta, šādi godinot viņas vecvecmāmiņu karalieni Elizabeti II. Par Lilibetu viņu tētis un pārējie dēvējuši bērnībā, kad nākamā karaliene vēl bija tik maza, ka neprata izrunāt savu pilno vārdu. Šādu mīļvārdiņu vēlāk lietojis arī karalienes vīrs princis Filips, uzrunājot sievu.

Elizabetes II dzīvesbiedrs Edinburgas hercogs Filips

gallery icon
41

Savukārt meitas otrais vārds dots par godu Harija traģiski bojā gājušajai mātei Velsas princesei Diānai.

Harijs un Megana meitu sagaidīja pasaulē šā gada 4. jūnijā. Viņi ir vecāki arī divus gadus vecam dēlam Ārčijam.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Divas dienas pēc otrā bērna piedzimšanas Saseksas hercogi izplatīja publisku paziņojumu, pavēstot par priecīgo notikumu: “Ar lielu prieku princis Harijs un Megana, Saseksas hercogs un hercogiene, sagaidījuši pasaulē savu meitu Lilibetu “Lilī” Diānu Mauntbatenu-Vindzoru.”

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

“Lilī piedzima piektdien, 4. jūnijā, pulksten 11:40 Santabarbaras kotedžas slimnīcas uzticamu ārstu un personāla uzraudzībā. Māte un bērns ir veseli, jūtas labi un ir pārradušies mājās.”

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Lai cik ļoti Lizijai gribētos domāt, ka vārds Lilibeta dots par godu viņas skolas laiku iesaukai, nav ne mazāko šaubu, ka šis mīlīgais vārds izvēlēts, godinot meitenītes vecvecmāmiņu Lielbritānijas karalieni Elizabeti II.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47