foto: Publicitātes
Andrejs Ēķis uzņems jaunu romantisku komēdijseriālu "Perfektās kāzas"
TV
2021. gada 10. jūnijs, 12:12

Andrejs Ēķis uzņems jaunu romantisku komēdijseriālu "Perfektās kāzas"

Jauns.lv

Jūnija vidū sāks uzņemt jaunu pašmāju romantisko komēdijseriālu "Perfektās kāzas". Tā režisors Andrejs Ēķis sola, ka no seriāla sākuma līdz pat izskaņai viss būs ārkārtīgi skaisti un glamūrīgi – tieši tā, kā tas piestāv iedomātajām kāzām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Seriālā piedalīsies aktieri Aija Dzērve, Ivars Puga, Lelde Dreimane, Veronika Plotņikova, Ģirts Krūmiņš, Kaspars Zāle, Mārtiņš Meiers un citi; filmēšana notiks skaistajā Nordeķu muižā Pārdaugavā un Kurzemes pusē. Romantisko komēdijseriālu “Perfektās kāzas” piedāvās vietējā satura ražotājs "Tet studio", sadarbojoties ar filmu studiju "Cinevilla Films", un pie skatītājiem tas nonāks šī gada rudenī izklaides platformā "Tet+".

"Šīs būs perfektas kāzas! Par to ir pārliecināta līgavas māte. Viņa ļoti uztraucas, ka pat mazākais sīkums var sabojāt brīnišķīgo notikumu, tāpēc nekas nedrīkst būt nepareizi. Taču kāzu rītā līgava atver acis un istabas vidū ierauga operatoru – savu pirmo mūža mīlestību...," vēsta seriāla anotācija.

“Šis būs skaists stāsts, kas aizkustinās sievietes jebkurā vecumā, jo kāzas ir svarīgas gan mazām meitenēm, kuras par tām tikai sapņo, gan sievietēm, kuras plāno savas kāzas, gan mammām, kuras piedzīvo savu bērnu kāzas. Gribu uzburt to romantisko īpašo sajūtu, ko sajūt ikviens kāzu viesis. Gribētu teikt, ka mīlestība nekad nenoveco, precēties ir labi un kāzas ir skaisti un aizkustinoši svētki!” par topošo seriālu saka tā režisors Andrejs Ēķis.

Ciemos pie Andreja Ēķa

Ciemos pie kino režisora un producenta Andreja Ēķa un viņa ģimenes.

gallery icon
37

“Esam pārliecinājušies, ka kaislības un spilgtas emocijas kino vērotāju aizrauj vienmēr, tāpēc seriāls “Perfektās kāzas” neatstās vienaldzīgu nevienu,” saka "Tet" izklaides pakalpojumu direktore Inga Alika-Stroda.

Seriāls “Perfektās kāzas” tiks filmēts dokumentālajā stilistikā – kameras loma būs ne tikai vērot un dokumentēt notikumus, bet arī būt kāzu dalībniecei, provocējot arī interesantus atgadījumus. Vienlaikus skatītājiem ekrāna otrā pusē šī būs iespēja svinīgajā pasākumā iejusties kā viesim un sekot līdzi notikumiem no kāzu rīta līdz pat brīdim, kad kāzu telpu pametīs pēdējais svētku nakts dejotājs. Viss tiks pamanīts un nofilmēts!

Seriāls veidots pēc Zanes Zustas, Slava Se un Andreja Ēķa scenārija. Producenti – Aija Ansone un Dita Celmiņa, operators – Mārcis Ābele.

Andreja Ēķa filmas "Blēži" pirmizrādes viesi

gallery icon
113
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās