foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - britu spiegu seriāls un drāma par diviem pāriem
Kadrs no seriāla "The Little Drummer Girl".
TV
2021. gada 10. jūnijs, 11:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - britu spiegu seriāls un drāma par diviem pāriem

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet spiegu stāstu "Mazā bundziniece", turku seriālu "Bahāras dzīves līkloči" un drāmu "Nākamā pasaule".

Aktrise pret teroristiem

Kad palestīniešu slepkava vēršas pret izraēliešiem, Izraēlas izlūkošanas dienests "Mossad" savervē un pieņem darbā jaunu angļu aktrisi.

"Mossad" plāns – aktrise iefiltrēsies grupējumā, kas plāno terorismu Eiropā. Viņa kļūst par aģenti, kura, izmantojot visu savu aktrises talantu, iegūst palestīniešu uzticību. Taču tajā pašā laikā jaunā aktrise tiek pakļauta milzīgam riskam.

Seriālu "Mazā bundziniece" ("The Little Drummer Girl") skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".

Bahāras dzīves līkloči

Divu bērnu mīlošā māte Bahāra cenšas tikt galā ar dzīves grūtajiem izaicinājumiem, kas cits pēc cita viņu pārsteidz pēc vīra zaudēšanas.

Seriāla "Bahāras dzīves līkloči" ("Kadın") otrajā sezonā Bahāra atklāj šausminošus pagātnes noslēpumus, ko glabā viņas ģimene. Kā viņa reaģēs, uzzinājusi patiesību? Vai Bahāra spēs piedot saviem tuvākajiem? Vai tā tiešām ir patiesība vai arī tikai maza aisberga mala, kam blakus atrodas vēl lielāki noslēpumi un smagāki pārbaudījumi.

Turku seriālu, kas balstīts japāņu drāmā "Woman", skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".

Par diviem pāriem

19. gadsimta vidū kaut kur Amerikas austrumu krasta pierobežā divi kaimiņu pāri cīnās ar grūtībām un izolāciju.

Viņu izturības spējas gan fiziski, gan psiholoģiski pārbauda daba.  Abas kaimiņienes, Abigeila un Tallija, ātri nodibina tuvu draudzību. Abigeila atklāj Tallijai, ka viņas laulība ar Daieru balstās praktiskumā, nevis romantikā, savukārt Tallija atklāj, ka viņas vīrs Finnijs var būt kašķīgs un kontrolējošs. Galvenajās lomās ir Ketrīna Voterstone un Vanesa Kirbija, filmā piedalās arī "Oskara" balvas ieguvējs Keisijs Afleks.

2020. gada drāmu "Nākamā pasaule" ("The World to Come") skatieties "Tet+ Kino".

Tet+ izklaides platforma, kas aizstāj Shortcut lietotni, ir Baltijā pirmā pasaules līmeņa televīzijas, filmu un seriālu platforma. Tet+ ļauj katram skatītājam pašam izvēlēties savām interesēm un vajadzībām piemērotākos TV kanālus no vairāk nekā 70 kanālu plašā piedāvājuma, kā arī tos apvienot ar filmu un seriālu straumēšanas pakalpojumu. Tāpat kā Shortcut, arī Tet+ joprojām saglabā atsevišķa filmu un seriālu abonementa izvēles iespēju, kā arī nodrošina atsevišķu jaunāko kino filmu nomu.