Slavenības
2021. gada 5. jūnijs, 06:21

Harijs un Megana "vēlas atgriezties Lielbritānijā"

Jauns.lv

Princis Harijs un Megana Mārkla vēlētos nākamgad atgriezties Lielbritānijā, lai kopā ar ģimeni nosvinētu karalienes Elizabetes II valdīšanas platīna jubileju.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Karaliene Elizabete II nākmgad atzīmēs savas valdīšanas 70. gadadienu jeb dimanta jubileju.

Šonedēļ izziņoti karalienes valdīšanas platīna jubilejas plāni, kas paredz, ka pavalstniekiem nākamā gada jūnijā par godu šai grandiozajai gadskārtai būs dotas pat papildus brīvdienas.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Paredzēta gara notikumiem piesātināta nedēļas nogale, turklāt britiem tiks vēl dotas divas papildus brīvdienas, lai atzīmētu Viņas Majestātes 70 gadu valdīšanas un kalpošanas savai valstij dienu.

Lielbritānijā priecājas par karalienes 90.dzimšanas dienu

21.aprīlī britu karalienei Elizabetei II aprit deviņdesmit.

gallery icon
23

Baumo, ka princis Harijs izteicis vēlēšanos piedalīties oficiālajās svinībās, neraugoties uz to, ka viņš ar sievu atkāpās no karaļnama pienākumu pildīšanas jau aizvadītā gada sākumā.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Kāda no karaļnamam pietuvinātām personām laikrakstam “The Sun” izteikusies: “Tas pilī jau tagad sagādā galvassāpes. Būs ļoti neērti. Kādus pasākumus viņi var apmeklēt? Vai viņiem atļaut stāvēt uz Bakingemas pils balkona, kad notiks avio pārlidojums? Tie ir svētki karalienes 70 gadu kalpošanai tautai, un to nedrīkstētu nekas aizēnot.”

Karaliene Elizabete II tronī pavadījusi 63 gadus un 216 dienas

Šī gada 9.septembris britu karalistē ir liela diena – Elizabete II kļūst par visilgāk valdījušo karalieni valsts vēsturē, pārspējot vecvecvecmāmiņu ...

gallery icon
9

Kopš pāris pameta savas mājas Vindzorā un pārcēlās uz pastāvīgu dzīvi Kalifornijā, viņi ir atklāti izteikušies par neskaitāmiem trūkumiem karaliskajā ģimenē.

Karaliene Elizabete II jaunībā

gallery icon
20

Intervijā Oprai Vinfrijai viņi stāstīja, kā Megana cietusi no garīgas veselības problēmām, bet pilī saskārusies ar izpratnes trūkumu.

Britu karaliene valdīšanas gadadienā 9.septembrī

gallery icon
11

Turklāt viņi norādīja, ka vārdā nenosaukts karaliskās ģimenes pārstāvis paudis bažas par to, cik tumša būs Saseksas hercogu gaidāmā bērna ādas krāsa, kad pāris gaidīja savu pirmdzimto.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Pēc martā ēterā demonstrētās skandalozās intervijas Harijs apvienojies ar Opru Vinfriju atkārtoti, lai radītu piecu sēriju dokumentālo filmu “The Me You Can’t See”, kurā runā par garīgās veselības problēmām. Princis tajā dzīvi karaliskajā ģimenē salīdzinājis ar Trūmena šovu un apliecinājis, ka vēlas pārraut “ģenētisko sāpju” loku, lai nenodotu tās tālāk saviem bērniem.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Iespējams, ka Harijs atgriezīsies Anglijā jau nākammēnes, lai kopā ar radiniekiem atklātu savai mammai princesei Diānai veltīto skulptūru.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon
52

Taču tā, kā Megana gaida otro bērnu, kuram jānāk pasaulē jau kuru katru brīdi, iespējams, princis šo vizīti tomēr atcels.

Karaliene Elizabete II būs pirmais britu monarhs, kurš atzīmēs platīna valdīšanas jubileju. Viņa tronī kāpa 1952. gadā, kad bija vien 25 gadus veca.