foto: BACKGRID/ Vida Press
Nikolass Keidžs, Skārleta Johansone, princese Beatrise un citi, kas apprecējās pandēmijas laikā
Pēc tam kad koronavīrusa pandēmijas dēļ princesei Beatrisei un uzņēmējam Edoardo Mapelli Moci jau vairākas reizes nācās kāzu ceremoniju pārcelt un atcelt, abi vairs negaidīja.
Slavenības
2021. gada 6. jūnijs, 06:33

Nikolass Keidžs, Skārleta Johansone, princese Beatrise un citi, kas apprecējās pandēmijas laikā

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Covid-19 pandēmijas dēļ daudzi mīlnieki savas kāzas atcēla, bet slavenību pasaulē ierobežojumi nav problēma! Vīruss ir izrādījies arī lielisks paņēmiens, kā ar mazākām un intīmākām ceremonijām izvairīties no liekas uzmanības un publicitātes.

Klusi, pieticīgi un droši

foto: Supplied by Capital Pictures / M

Aktrise Skārleta Johansone un komiķis Kolins Josts viens otram jāvārdu ir teikuši 24. oktobrī. Pēc četru gadu attiecībām un saderināšanās 2019. gadā (ko apstiprināja 11 karātu gredzens) viņi esot apprecējušies nelielā ceremonijā, klātesot “tuvākajiem ģimenes locekļiem un draugiem un ievērojot visus Covid-19 drošības noteikumus”.

Sentiments un tradīcijas

Princese Beatrise un Edoardo Mapelli Moci kāzu dienā 2020. gada 17. jūlijā

gallery icon
4

Pēc tam kad koronavīrusa pandēmijas dēļ princesei Beatrisei un uzņēmējam Edoardo Mapelli Moci jau vairākas reizes nācās kāzu ceremoniju pārcelt un atcelt, abi vairs nav gaidījuši un pērn 17. jūlijā 20 viesu lokā ir slepus apprecējušies Vindzoras Visu Svēto Karaliskajā kapelā. Sentimentam un māņticības dēļ Beatrises matus rotāja no vecmāmiņas karalienes Elizabetes II aizlienētā tiāra (ko savukārt Elizabete II savās kāzās bija saņēmusi no karalienes Marijas) ar 47 dimantu rindām un mugurā bija vecmāmiņas kleita.

Denisa ceturtās, Lauras pirmās

Plānojuši apprecēties pērnā gada aprīlī Havaju salās, pandēmijas dēļ 66 gadus vecais aktieris Deniss Kveids un 27 gadus vecā studente Laura Savoja laulājās 2. jūnijā Santabarbarā – mācītāja klātbūtnē un ar Bulgari gredzeniem pirkstos. Neraugoties uz miniatūro ceremoniju, aktieris nav apbēdināts: “Tas bija skaisti – vienkārši vērties acīs pasaulē visskaistākajai līgavai!”

Kā ūdeni mutē ieņēmuši

Aktrise Emma Stouna un kinorežisors Deivs Makkarijs savu saderināšanos ir apstiprinājuši, bet laulības vēl aizvien nekomentē. Pāris, kas kopā ir tikai nedaudz ilgāk par diviem gadiem, decembrī "Instagram" platformā apstiprināja saderināšanos, bet kāzas, kas bija paredzētas pērn martā, pandēmijas dēļ pārlika, acīmredzot – līdz šā gada sākumam.

"Zoom" kāzas

foto: Global Citizen/Shutterstock

“Jā, mums bija Covid kāzas. Ar to es gribu teikt, ka "Zoom" platformā bija vietējā pilnvarotā persona un mēs bijām mājās ar diviem bērniem un sievas brāli,” tik amizanta bija aktiera Šona Penna un par viņu 31 gadu jaunākās aktrises Leilas Džordžas kāzas pagājušā gada 3. augustā.

Karaļa salaulāti

Aktieris Deivids Hārbors un viņa mīļotā mūziķe Lilija Allena apprecējās 2020. gada 7. septembrī Lasvegasā. Atbilstoši vietējam stilam ceremonijas vadītājs bija Elvisa Preslija atdarinātājs, bet svinīgās vakariņas – ātrās ēdināšanas restorānā. “Kāzās, ko sarīkoja pats karalis, tautas princese apprecēja savu uzticīgo, nedižciltīgo, bet jauko kredītkartes glabātāju. Tas notika skaistā ceremonijā, ko izgaismoja pelnu krāsas debesis globālās pandēmijas vidū,” ar humoru laulības apraksta aktieris.

Piektā, laimīgā reize

Nikolass Keidžs un viņa piektā sieva Riko Šibati

gallery icon
25

“Tā ir taisnība – mēs esam ļoti laimīgi,” aktieri Nikolasu Keidžu apprecēties piekto reizi neapturēja pat koronavīruss. 2021. gada februārī Lasvegasas "Wynn" viesnīcā "Tom Ford" zīmola uzvalkā aktieris salaulājās ar savu 26 gadus veco mīļoto Riko Šibatu, kura atbilstoši savai izcelsmei bija tērpusies Japānas kāzu kimono no Kioto. “Pēc ceremonijas laimīgajam pārim pievienojās Nikolasa bijusī sieva Alise un viņu dēls Kals,” precizēja pāra pārstāvis.

Laika ekonomija

"Maģiskā Maika" aktieris Alekss Petifers un vācu modele Tonija Garna ir operatīvi. Viņi apprecējās pandēmijas vidū – 2020. gada oktobrī, un nu jau gaida pasaulē savu pirmo mazuli!