Slavenības
2021. gada 26. maijs, 17:21

Eminema 25 gadus vecā meita izrāda savu perfekto augumu

Jauns.lv

Pasaule viņu pazīst, pateicoties slavenajam tēvam, reperim Eminemam. Taču Heilija Džeida Matersa jau kādu laiku kā pierādījusi, ka pati par sevi ir “Instagram” zvaigznes slavas cienīga. Nesen 25 gadus vecā jauniete savā kontā publiskojusi žilbinošu selfiju peldkostīmā.

foto: @ParisaMichelle / SplashNews.com/ Vida Press
Reperis Eminems aizvadītā gada janvārī.

Piemīlīgajai brunetei ir 2,1 miljons sekotāju “Instagram”. Jaunākajā attēlā, ko Heilija atrādījusi, viņa redzama baltā bikini, ko papildinājusi ar vasaras cepurīti. Pie selfija, kas uzņemts spoguļa priekšā vannasistabā, jaunā “Instagram” zvaigzne pierakstījusi: “Gatava viiiiisām vasaras dienām.”

Trīsstūra formas bikini krūšturis un biksītes ar augsto viduslīniju lieliski akcentē viņas trenēto vēderpresi un muskuļotās kājas, bet cepure ir kā modīgs akcents vasarīgajam pludmales tēlam.

Eminema meita Heilija ar draugu ved pastaigā sunīti

gallery icon
11

Pērn, kad Eminems viesojās Maika Taisona podkāstā “Hotboxin”, viņš atzina, ka ļoti “lepojas” ar savu meitu.

Eminems (dzimis kā Maršals Materss) par Heiliju izteicās: “Bērnu nav, viņai ir puisis, viņai iet labi. Nav šaubu, ka viņa dara mani lepnu. Viņa ir absolvējusi koledžu.”

Heilija ir Eminema vienīgais bioloģiskais bērns, kuru viņam dāvājusi divas reizes apprecētā un šķirtā sieva Kima Skota (45). 2018. gadā Heilija absolvēja Mičiganas universitāti, iegūstot grādu psiholoģijā.

Eminema ģimenes dzīve

gallery icon
18

Tieši studiju gados Heilija iepazinās ar savu tagadējo puisi Evanu Makklintoku, ar kuru ir kopā aizvien. Reizēm Heilija savā “Instagram” kontā faniem atrāda arī sava mīļotā puiša fotogrāfijas.

Eminema ģimene

gallery icon
7

Pēc koledžas absolvēšanas Heilija tā paša gada vasarā bieži dalījās ar fotogrāfijām no dažādiem festivāliem, kurus apmeklēja, lai skatītos sava tēva uzstāšanās.

Tajā pašā gadā kādā no intervijām Heilija apliecināja, ka “ir ļoti tuva” ar tēti. Arī viņš allaž ļoti atbalstot savu meitu.

“Man ir māsasmeita [bijušās sievas Kimas māsas Donas meita – Aut.], kuru esmu palīdzējis audzināt un sajūtu kā paša meitu. Viņai ir 26 gadi,” intervijā Taisonam pastāstīja reperis.

“Vēl man ir jaunāka [audžumeita], kurai tagad ir 17 gadu. Ja es domāju par saviem sasniegumiem, tad visvairāk, šķiet, lepojos, ka varēju uzaudzināt šos bērnus.”