foto: ABACA PRESS/MCT/Sipa USA/ Vida P
Algoti mīļākie, dēkas ar miesasargiem un treneriem - šovbiznesa zvaigžņu dienesta romāni
Britnija un Kevins.
Slavenības
2021. gada 5. maijs, 07:30

Algoti mīļākie, dēkas ar miesasargiem un treneriem - šovbiznesa zvaigžņu dienesta romāni

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Patiesas mīlestības meklējumos slavenības ir pamanījušās kopā sajaukt personisko un profesionālo dzīvi. Ar ļoti dažādiem rezultātiem...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Notēlot mīlestību

Krisijas Tīgenas un Džona Ledženda brīvdienas Sardīnijā

Modeles Krisijas Tīgenas un mūziķa Džona Ledženda brīvdienas Sardīnijā.

gallery icon
21

Slavenais pāris – mūziķis Džons Ledžends un modele Krisija Teigena – iepazinās darba laikā. Modele tika noalgota, lai vienā no Ledženda mūzikas video atveidotu mīļoto sievieti, un tas nozīmē, ka tehniski skaitījās padotā. Abu atklātums par attiecībām ir graujoši godīgs – Krisija ir stāstījusi, ka pēc video uzņemšanas abi izklaidējušies viesnīcas numuriņā, bet uz attiecībām nācies pagaidīt un tikmēr noskatīties, kā uz sarkanā paklāja randiņiem Džons aicināja citas. Lai gan Džonam tā neesot bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena, šīs attiecības pārauga ciešās laulības saitēs ar mazuļiem pie rokas. 

Aizdejojās

foto: GPA/imageSPACE/Sipa USA/ Vida Pr
Kaspers un Dženifera.

Recepte uz aktrises, mūziķes Dženiferas Lopesas sirdi – būt par viņas algotni. Dženiferai ir bijušas attiecības ar miesassargu un treneri Ojani Noa, viņa ir apprecējusies ar dejotāju Krisu Džadu un vēl salīdzinoši nesen bija attiecībās ar dejotāju Kasperu Smārtu. Pēdējais kritis nežēlastībā, jo esot bijis Dženiferai neuzticīgs. Vienu reizi piedots, nākamo – padzīts.

Pāris reizes vienā upē

foto: ABACA PRESS/MCT/Sipa USA/ Vida P
Britnija un Kevins.

Kevins Federlains vēl pirms kļūšanas par popmūziķes Britnijas Spīrsas bērnu tēvu bija viņas dejotājs. Viņu mīlas rezultāts: divi gadi laulībā, divi bērni un no mājas video tapis realitātes šovs "Britney & Kevin: Chaotic", kas noslēdzās ar tiesas prāvām par bērnu aizbildnību. Tikmēr Britnija no savām kļūdām nav mācījusies, viņai ir bijušas attiecības arī ar citu dejotāju Kolumbusu Šortu, kā arī bijusi saderinājusies ar savu menedžeri Džeisonu Traviku.

foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock
Britnija un Džeisons.

100% sapratne

foto: Sipa/Shutterstock
Ašers un Tameka.

Arī mūziķim Ašeram patīk viņa komanda. 2007. gadā viņš apprecējās ar savu stilisti Tameku Fosteri, pēc diviem gadiem izšķīrās un kā nākamo aprecēja savu menedžeri, stilisti Greisu Migelu.

foto: Km Press Group/Shutterstock
Ašers un Greisa.

Pāris 2015. gadā slepeni apprecējās, un mūziķis nespēja beigt sievieti slavēt: “Man ir lieliska partnere un menedžere. Viņa man ir palīdzējusi tikt pāri dzīves un karjeras smagākajiem brīžiem, viņa mani saprot pilnībā. Ne tikai kā dejotāju vai dziedātāju, bet arī kā uzņēmēju un personību.” Tomēr arī šai laulībai 2018. gadā pienāca gals.

Misters mamma

Tikai pāris mēnešus pēc šķiršanās no vīra mūziķa Sīla modele Heidija Kluma atzinās, ka ir attiecībās ar savu miesassargu Martinu Kristenu.

foto: CAD/Sipa USA/ Vida Press
Heidija un Martins.

Sīlam šī ziņa nepatika: “Es būtu domājis, ka Heidija demonstrēs kaut nedaudz vairāk cieņas un vismaz pagaidīs, kamēr esam nokārtojuši laulības šķiršanas dokumentus, pirms ielaidīsies sakaros ar padotajiem.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Heidija Kluma ar bērniem un miesassargu Mārtinu Kristenu

gallery icon
9

Romantiskās attiecības ilga vien divus gadus, un par klusēšanu Heidija miesassargam uzdāvināja māju Dienvidāfrikā un kabatas naudu. Un, lai gan tika maksāts par klusēšanu, draugi izpļāpājās: “Mārtinam esot apnicis būt par mājsaimnieci. No veiksmīgas miesassarga karjeras viņš pārtapa par Misteru Mammu, veda bērnus uz skolu un lika gulēt. Viņš viņus mīlēja, bet tas bija par daudz.”

Par spīti skepsei

Viens no skaistākajiem un skumjākajiem stāstiem vienlaikus ir mūziķes Selīnas Dionas mīlas dzīve. Renē Andželiss 1980. gadā kļuva par Selīnas menedžeri, viņam bija 38, bet mūziķei 12 gadi. Attiecības sākuši, kad Dionai bija 19, apprecējušies 1994. gadā, uzaudzinājuši trīs bērnus un līdz Andželisa nāvei 2016. gadā demonstrējuši, ka darba devēja un darba ņēmēja attiecības var būt produktīvas arī privātajā dzīvē.

foto: James Atoa/Everett Collection
Renē un Selīna.

No mīlas līdz nodevībai

Skaidrs, ka popmūzikas karalienei Madonnai ir grūti iepazīties ārpus sava tuvāko cilvēku (darbinieku) loka. Viņai ir bijušas romantiskas attiecības ar saviem dejotājiem Timoru Stefensu un Brahimu Zaibatu, ar personīgo sporta treneri Karlosu Leonu (gadu ilgajās attiecībās piedzima meita Lurdesa).

foto: ddp/ INSTAR / Vida Press
Brahims un Madonna.

Bet cita viņas darbiniece, personīgā trenere Nikola Vinhofere esot vainojama Madonnas attiecību izjaukšanā: “Reiz man bija filipīniešu trenere – skaista, brīnišķīga meitene. Bet viņa izd*** manu vīrieti, un tāpēc es viņu atlaidu.”

foto: CAMERA PRESS/Vistapress / Vida P
Madonna un Nikola.

Algots mīļākais

foto: ddp/ INSTAR / Vida Press
Safarī un Nikija.

Mūziķes Nikijas Mināžas bijušais mīļotais Safarī Semjuels sākotnēji esot bijis slavenības asistents. Šķiršanās pēc 11 gadu attiecībām esot bijusi dramatiska: “Vienā mirklī pazuda cieņa. Saprotiet, visi strādā viņas labā, un attiecības nonāca līdz punktam, kur pret mani attiecās kā pret darbinieku, nevis vīrieti.” Sāpinātais Safarē griezās tiesā ar sūdzību, ka attiecību laikā esot “fiziski un emocionāli pazemots”, Nikija atbildēja, ka apsūdzība nav nekas vairāk kā viņa aizvainojums. “Sākot karjeru, es nedrīkstēju teikt, ka esmu attiecībās, jo ierakstu kompānija un menedžments teica, ka tad es nelikšos vīriešiem pievilcīga. Tāpēc desmit gadus vēlāk, tam jau kļūstot par ieradumu, ir grūti mainīties,” paskaidroja Nikija.

Repere Nikija Mināža

gallery icon
67