foto: REUTERS/SCANPIX
Izmeklēšanā atklāts, ka sieviete, kura februārī atdeva Lady Gaga nozagtos suņus, saistīta ar uzbrucējiem
Dziedātāja Lady Gaga
Slavenības
2021. gada 30. aprīlis, 13:45

Izmeklēšanā atklāts, ka sieviete, kura februārī atdeva Lady Gaga nozagtos suņus, saistīta ar uzbrucējiem

Jauns.lv

Sakarā ar nežēlīgo uzbrukumu popzvaigznes Lady Gaga (35) suņu staidzinātājam un mājdzīvnieku nolaupīšanu aizturēti pieci cilvēki, ziņo BBC. Uzbrukums notika šī gada februārī un tajā nopietni cieta vīrietis.

Raienam Fišeram, kurš bija izvedis pastaigā slavenās dziedātājas franču buldoga šķirnes suņus, februārī uzbruka trīs garāmbraucoši vīrieši. Divi suņi nozagti, bet Fišers tika sašauts krūtīs, kā rezultātā slimnīcā viņam tika veikta plaušu operācija.

Pēc tam, kad Lady Gaga izsludināja 500 000 ASV dolāru atlīdzību par nozagtajiem suņiem, tos policijas iecirknī nogādājusi kāda sieviete. Tolaik "Associated Press" ziņoja, ka viņa pati neesot saistīta ar laupīšanu.

Cietušais vīrietis šobrīd jau izveseļojies un izrakstīts no slimnīcas, bet policija atklājusi jaunumus par notikušo incidentu.

Trīs uzbrukuši, bet divi bijuši līdzdalībnieki

Uzbrukuma sakarā aizturēti pieci cilvēki - trīs aizdomās par pašu uzbrukumu, bet divi bijuši līdzdalībnieki.

Džeimss Džeksons (18), Džeilins Vaits (19) un Lafajets Veilijs (27) tiek apsūdzēti slepkavības mēģinājumā un laupīšanā.

Savukārt 40 gadus vecais Haroldu Vaitu - Džeilina Vaita tēvs - un 50 gadus vecā Dženifera Makbraida tiek apsūdzēta par līdzdalību slepkavības mēģinājumā. Makbraida bija sieviete, kura nolaupītos suņus atgrieza policijā divas dienas pēc to nolaupīšanas. Tas, vai viņa toreiz saņēmusi iespaidīgo atlīdzību, nav zināms.

"Detektīviem izdevās noskaidrot, ka Makbrīdai ir attiecības ar Haroldu Vaitu," teikts Losandželosas policijas paziņojumā presei.

Visi četri apsūdzētie vīrieši esot "dokumentētas bandas locekļi", teikts paziņojumā.

Uzbrucēji neesot zinājuši, ka suņi pieder popzvaigznei

Policija norāda, ka, viņuprāt, uzbrucēji nezināja, ka Fišers staidzina popzvaigznes Lady Gaga suņus.

Pierādījumi liecinot, ka viņi zinājuši "suņu šķirnes lielo vērtību", kas arī bijusi "laupīšanas motivācija".

Fišers tika sašauts krūtīs ar pusautomātisko rokas ieroci, bet divi no suņiem nolaupīti. Trešais franču buldogs aizbēdzis un vēlāk atrasts sveiks un vesels. Arī pārējo suņu veselībai nekāds kaitējums nav nodarīts.

Lady Gaga parāda jauno kucēnu. Dziedātājai jau trešais franču buldogs

Popzvaigzne Lady Gaga paskaidro, ka viņas labākā draudzene kopš četru gadu vecuma Bo O’Konore iegādājusies sev kucēnu un viņas nav ...

gallery icon

Dziedātāja pēc notikušā bija sagrauta, izsakot lielu pateicību vīrietim, kurš uzbrukumā cietis. "Es mīlu tevi, Raien Fišer, tu riskēji ar savu dzīvību, lai cīnītos par mūsu ģimeni. Tu mūžīgi būsi varonis," rakstīja dziedātāja.