foto: Mārtiņš Ziders
Uzlādē ūdeni un met uz lampas apakšbikses - dziedātāja Jenny May testē naudas pieburšanas metodes
Jenny May.
Trakā pasaule
2021. gada 23. aprīlis, 16:45

Uzlādē ūdeni un met uz lampas apakšbikses - dziedātāja Jenny May testē naudas pieburšanas metodes

Jauns.lv

Vai naudu var pieburt? Kā strādā interneta dzīlēs apspriestākās metodes un vai ar to palīdzību tik tiešām var tikt pie prāvas bagātības? To uz savas ādas telekanāla "STV Pirmā!" realitātes šovā "Mīla burbulī" steidz pārbaudīt dziedātāja Jenny May.

Kā zināms, šajā TV projektā seši slavenību pāri ne tikai risina būtiskus attiecību stūrakmeņus un meklē veidus, kā pandēmijas laikā stiprināt savu mīlestību, bet arī cits citu pārsteidz ar visai neparastiem izaicinājumiem un uzdevumiem.

Šova jaunākajā sērijā pāri meklēs atbildi uz tik aktuālo jautājumu – vai nauda var “saindēt” mīlestību un izjaukt attiecības? Kā ģimenes budžetu plāno slavenības, un kurš – sieva vai vīrs -  ģimenē ir “finanšu ministrs? “Duets Sandra” mūziķa Andra Brīnuma sieva Oksana, kura, cerot uz naudas atgriešanos, cītīgi piedalās čeku loterijā un dedzina pirkumu apliecinošos papīrīšus, izaicinās šova kolēģus -  Jenny May un viņas vīru Gati Babri -  pārbaudīt neparastus rituālus naudas piesaistei.

Jenny May un viņas vīra brīvdienas Grieķijā

gallery icon
12

“Viss, nākamajā raidījumā jau būšu ar dimanta gredzeniem, auskariem un kabrioletā – tā, kā gaidiet,” nosmies dziedātāja un nolems pamēģināt slavenās gaišreģes Vangas naudas pieburšanas rituālu ar ūdeni, to apvārdojot un enerģiski uzlādējot. Viņas vīrs savukārt testēs kādu citu metodi – pie telefona lādētāja pieliekot naudas maku, cerībā, iegūt “finanšu dieva” labvēlību. Tāpat netiks smādēts “sarkanās apakšveļas” rituāls, liegi uzmetot to uz istabas lampas, šādā stāvoklī noturot dienu vai mēnesi un tad velkot mugurā, tā piesaistot “lielo naudu".

“Ja kaut kam cilvēks tic, viņš ar savu enerģiju to mazlietiņ īsteno,” atziņās pēc eksperimenta dalīsies Jennu May un neslēps – īsti neesot pārliecināta, vai ar šīm metodēm tik tiešām var tikt pie bagātības:” Nezinu, vai nauda būs, bet jautri noteikti bija."

Jenny May 10 gadu muzicēšanas koncerts

Jenny May koncerts Daugavas koncertzālē 2015. gada 1. jūlijā.

gallery icon
36

Kādus naudas pieburšanas rituālus Jenny May izmantoja? Kā un kāpēc viņas vīrs Gatis attīra skaidru naudu, kas pie viņa nonāk? Noskaidro video un skaties attiecību realitātes šovā “Mīla burbulī” piektdienās, 21:00, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”.