foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - trusīša Pēterīša piedzīvojumi, noziegums Zviedrijā un pašmāju raidījums bērniem par Uku un Leli
TV
2021. gada 21. aprīlis, 17:20

Nedēļas jaunumi "Tet+" - trusīša Pēterīša piedzīvojumi, noziegums Zviedrijā un pašmāju raidījums bērniem par Uku un Leli

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet aizraujošo animācijas komēdiju "Trusītis Pēterītis", kriminālseriālu "Lūdzies, pakļaujies, nogalini" un jaunu bērnu raidījumu "Ukulele".

Truši pret Makgregoriem

Trusītis Pēterītis un viņa trīs māsas izbauda ikdienas dzīvi, traucējot misteram Makgregoram un viņa sakņu dārzam.

Vienu dienu viņš nomirst, un neviens vairs nespēj četrotni apturēt skraidīt pa Makgregora mājokli un īpašumiem veselu dienu. Tiesa, kad viens no Makgregora radiniekiem ierodas mājā, lai to apskatītu, viņš sastopas ar ko vairāk, nekā gaidīts. Sāk veidoties jauna cīņa starp Makgregoriem un trušiem.

foto: Publicitātes

Aizraujošo animācijas komēdiju "Trusītis Pēterītis" ("Peter Rabbit") skatieties "Tet+ Kino" latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Kas notika Knutbijā?

"Lūdzies, pakļaujies, nogalini" ("Pray, Obey, Kill") ir dokumentāls miniseriāls, kas stāsta par notikumiem 2004. gadā Zviedrijas ciematā Knutbijā.

Ciematā atskan šāvieni, un pasaules uzmanība pievēršas mācītājam, auklītei un viņu līderim. Divi žurnālisti cenšas atklāt, kas patiesībā notika. Ciemata Knutbija nosaukums pēc šī notikuma jau iegājies zviedru valodā kā piemērs sensacionālam noziegumam, kas neprasa izskaidrojumu.

foto: Publicitātes

Seriālu meklējiet "Tet+ Filmas un seriāli" zviedru vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Uku, Lele un draugi

"Tet Studio" piedāvā jaunu bērnu raidījumu "Ukulele".

Aptuveni piecu minūšu garās sērijās pašiem mazākajiem skatītājiem jau agrā vecumā ļaus iepazīt brīnišķīgo mūzikas pasauli un apgūt dzidru un pareizu latviešu valodu. Raidījumā darbosies divi burvīgi varoņi – muzikālie, atjautīgie un labsirdīgie Uku un Lele. Uku lomā iejuties Latvijas Nacionālā teātra aktieris Uldis Siliņš, savukārt Leli spēlē dziedātāja Annija Putniņa.

foto: Publicitātes

Abiem draugiem viņu muzikālajā telpā jeb ukulelē pievienosies arī 3D animācijas tēls – piemīlīgais Dieziņš, kas pasauli centīsies izzināt, kustoties līdzi mūzikas ritmā un nemitīgi uzdodot jautājumus: “Diez kāpēc...?”.

Jauno pašmāju raidījumu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".