Dāmas salīgušas mieru! Rajecka un Greifāne atkal draugos. FOTO
Oldzīte un Lienīte atkal draugos. Abas dāmas mieru noslēdza Jūlija Krūmiņa dzimšanas dienā. Tieši viņa dēļ Rajecka un Greifāne pirms kāda laika apmainījās ar dzēlīgām piezīmēm.
Slavenības
2016. gada 15. decembris, 04:46

Dāmas salīgušas mieru! Rajecka un Greifāne atkal draugos. FOTO

Jauns.lv

Vēl pirms diviem mēnešiem ragos sagāja divas dziedātājas – Olga Rajecka un Liene Greifāne. Strīda iemesls bija Lienes draudzība ar miljonāru Jūliju Krūmiņu, un zīmīgi, ka tieši Krūmiņa dzimšanas dienā abas blondīnes atkal jau bija kļuvušas par labām draudzenēm.

Konflikts sākās pēc tam, kad Jūlijs Krūmiņš intervijā raidījumā "Rampas ugunis" izstāstīja, ka izlīdzējis savai senai un labai paziņai Lienei Greifānei, kur šoruden sāka studēt Vissavienības Valsts Kinematogrāfijas institūtā Maskavā. Dzīvojot dārgajā megapolē, bijis grūtības ar finanšu līdzekļiem, tāpēc zvanījusi Jūlijam pēc palīdzības. Krūmiņš raidījumā atklāja, ka viņš sazvanījies ar Krievijas dziedātāju Grigoriju Ļepsu, ar kuru arī esot labi draugi, un viņš solījis pieņemt Greifāni savā kvartetā par dziedātāju.

Kad pēc šīs intervijas Liene Greifāne Facebook profilā publicēja foto, kurā redzama uzstājamies, savu skatuves kolēģi noriet metās Olga Rajecka. ”Nu apsveicu, Tev briest lieli panākumi Maskavā, pateicoties Jūlijam Krūmiņam. Nu dažiem veicas! Re, cik labi, ja ir bagāts mecenāts! Nu to jau viņš pateica visai Latvijai! Liene, lai veicas!” – šādu dzēlīgu komentāru ierakstīja Olga.

Tikmēr Liene atbildēja ne mazāk dzēlīgi: ”Neizklausās pēc apsveikuma. Panākumi gan būs jāsasniedz pašai, jo manā vietā Jūlijs nenodziedās un mani nenoprezentēs. Tu arī vari uzprasīt, lai tevi iepazīstina ar kādu Maskavā, lai vari sevi prezentēt! Nevajag mest plinti krūmos!”

Ar šīm laipnībām sociālajos tīklos mazais skandāliņš pašmāju šovbiznesa pīļu dīķītī vēl nebeidzās, jo, kad ar Olgu Rajecku sazinājās žurnāls “Privātā dzīve”, lai noskaidrotu, kāpēc viņa publiski ironizējusi par to, ka Liene Greifāne lūdz palīdzību KNAB apsūdzētam miljonāram, Olga bija dusmīga par šādu jautājumu. “Drīz laikam vispār nevarēšu neko komentēt, jo visur tiek izrakti skandāli. Es varu izdarīt tā, ka sociālajos tīklos par mani neko nevarēs atrast! Un tur būs tikai tādas Greifānes, kas grib sevi visu laiku publiskot,” esot atcirtusi Olga. Viņa arī piebildusi: “Tajā komentārā jau viss ir uzrakstīts. No bandītiem nevar ņemt naudu!”, liekot noprast, ka tieši par latviešu miljonāru ir runa.

Nu pagājuši nepilni divi mēneši un Olga Rajecka bija starp viesiem tā paša Jūlija Krūmiņa 73. gada svinībās 12. decembrī restorānā "Bibliotēka No.1", kur miljonārs pie reizes arī prezentēja savus memuārus “Iļģuciema pašpuikas stāsti”.

Tovakar, grāmatas atklāšanas tiešraidē TV24, skaidri varēja redzēt, ka Olga Rajecka un Liene Greifāne salīgušas mieru. Tāpat arī varēja dzirdēt, kā Olga pārējiem viesiem un jubilāram taisnojās, ka ne jau viņa ir pie vainas dzēlīgajās piezīmēs, bet konfliktu izraisījusi dzeltenā prese, kas “kā jau vienmēr” sagrozījusi informāciju. Pēc šīs taisnošanās Olga sarunā ar Jūliju Krūmiņu bija mazliet satraukusies un vairākkārt jubilāru uzrunāja te uz “Jūs”, te uz “Tu”, te atkal uz “Jūs”.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders