Slavenības
2021. gada 16. aprīlis, 11:59

Sāra Fērgusone nav ielūgta uz prinča Filipa bērēm, bet atbalsta karalieni ik dienu

Jauns.lv

Karalienei Elizabetei II ir “maigas jūtas” pret dēla prinča Endrū šķirto sievu Sāru Fērgusoni. Fērgija brauc uz Vindzoras pili katru dienu – dažkārt pat divas reizes –, lai atbalstītu bijušo vīramāti un izietu ar viņu pastaigās, atklājis kāds no karaļnamam tuviem cilvēkiem. Taču Edinburgas hercoga bēres Sāra neapmeklēs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jorkas hercogiene Sāra Fērgusone nav ielūgta uz šo sestdien rīkotajām Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēm Vindzorā. Taču princešu Beatrises un Eiženijas mamma netur ļaunu prātu un atbalsta par atraitni kļuvušo bijušo vīramāti, kā vien to spēj. Abas ik dienas dodas kopīgās pastaigās.

Sāra Fērgusone, karaliene un princis Filips

gallery icon
25

Kāda no karaļnamam pietuvinātām personām laikrakstam “The Mirror” izteikusies, ka Viņas Majestātei ir “maigas jūtas” pret Fērgiju, kura pēc prinča Filipa nāves apciemo karalieni pat divas reizes dienā.

foto: Eddie Boldizsar/Shutterstock/ Vida Press
Karalienei vienmēr bijušas maigas jūtas pret Sāru Fērgusoni.

Edinburgas hercogs mūžībā devās aizvadītajā piektdienā 99 gadu vecumā. Viņa bēru ceremonija notiks šo sestdien Svētā Džordža kapelā Vindzorā, to paredzēts translēt tiešraidē, aicinot laba vēlētājus neiet ielās, bet vērot norisi mājās savos televizora ekrānos.

foto: Michael Fresco/Daily Mail/Shutterstock/ Vida Press
Karalienes 60. gadu dzimšanas diena.

Bēres klātienē varēs apmeklēt ierobežots skaits tuvinieku. Koronavīrusa pandēmijas noteikto ierobežojumu dēļ šobrīd bērēs Lielbritānijā drīkst piedalīties ne vairāk kā 30 cilvēku.

foto: Mike Forster/Daily Mail/Shutterstock/ Vida Press
Karaliene izjādē kopā ar Sāru Fērgusoni.

Lai pēc iespējas izvairītos no potenciālas vīrusa izplatības, vienas mājsaimniecības cilvēkiem jāievēro vismaz divu metru distance no citiem, bet iekštelpās jāliek sejas aizsargmaska.

Britu lielākais bulvārpreses izdevums “The Sun” informē, ka Sāra Fērgusone bēres neapmeklēs, jo nav ielūgta.

Prinča Endrū un Sāras Fērgusones kāzas

gallery icon
52

Runā, ka pēc Sāras un Endrū šķiršanās princis Filips tā arī nekad nespēja piedot vedeklas sānsoli, kurpretim bijušie laulātie pratuši saglabāt ļoti draudzīgas attiecības. Jorkas hercogu meitas ne reizi vien izteikušās, ka viņām ir visdraudzīgākie šķirtie vecāki pasaulē.

Pēc ilgiem gadiem Jorkas hercogiene un princis Filips aci pret aci sastapās princeses Eiženijas kāzās 2018. gada nogalē.

Princeses Eiženijas kāzas

Šodien Lielbritānijā karaliskas kāzas. Precas princese Eiženija ar Džeks Brūksbenks.

gallery icon
58

Sāras Fērgusones vārds nebija atrodams prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu svinību viesu sarakstā. Kāzu ballīti rīkoja Harija tēvs princis Čārlzs, un viņš nevēlējās redzēt brāļa prinča Endrū šķirto sievu sava dēla kāzās. Laulību ceremoniju baznīcā tante Sāra apmeklēja, jo uz to uzstājis pats Harijs.

Sāra neapmeklēja arī rinča Viljama un Keitas Midltones kāzas, jo nebija aicināta.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Neraugoties uz bijušajām nesaskaņām, Sāra un Endrū tagad katru dienu, reizēm pat divas reizes, mēro ceļu uz Vindzoras pili.

“Viņi dodas īsās pastaigās pa dārzu kopā ar karalieni un viņas korgijiem,” norādījis kāds vārdā nenosaukts informators. “Tagad, kad Edinburgas hercogs ir aizgājis, Sāra bieži ir līdzās.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

“Karaliene vienmēr lolojusi maigas jūtas pret Sāru un uzskata viņu par brīnišķīgu māti.”

Elizabetes II dzīvesbiedrs Edinburgas hercogs Filips

gallery icon
41

Šī ziņa seko īsi pēc tam, kad izskanējusi informācija, ka bēru ceremonijas laikā pandēmijas noteikto ierobežojumu dēļ karalienei, iespējams, nāksies sēdēt vienai pašai, ja vien nepiebiedrosies kāds no “viņas atbalsta burbuļa”.

Viņa nevar veidot “atbalsta burbuli” ar kādu no ģimenes, ja nedzīvo ar viņu kopā vienā mājsaimniecībā.

Briti piemin un godina mūžībā aizgājušo princi Filipu

Piektdien mūžībā aizgājušā Edinburgas hercoga, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīra prinča Filipa bēres notiks nākamajā sestdienā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā, ...

gallery icon
27

Pandēmijas laikā karalieni apkalpo samazināts personāla skaits (aptuveni 20 darbinieku), kas klasificējams par viņas “atbalsta burbuli”. Tiek izteikti minējumi, ka Viņas Majestāti uz bērēm varētu pavadīt prinča Filipa privātsekretārs Ārčijs Millers-Beikvels.

Elizabetes II dzīvesbiedra prinča Filipa nāve: Lielbritānijā izsludinātas sēras

gallery icon
40