Slavenības
2021. gada 15. aprīlis, 07:30

Pat pazīt nevar! Tā tagad izskatās agrāk skandalozi slavenais mūziķis un Keitas Mosas draugs Pīts Dohertijs

Jauns.lv

Britu mūziķa Pīta Dohertija vārds savulaik ziņu pirmajās slejās bija lasāms ik pārdienas. Galvenokārt pateicoties attiecībām ar supermodeli Keitu Mosu un savai bēdīgi slavenajai atkarībai no alkohola un narkotikām. Pēdējo gadu laikā par rokeri dzirdēts maz. Viņš esot izārstējies, taču arī vizuāli Pīts mainījies līdz nepazīšanai.

Grupas “Babyshambles” bijušais dziedātājs Pīts Dohertijs (42) pārsteidzis “Instagram” sekotājus ar savām vizuālajam pārmaiņām. Internetā ievietotajā “Zoom” video zvanā redzams, ka rokeris uzaudzējis sirmu bārdu un ūsas. Pēc atbrīvošanās no narkotiku atkarības mūziķis sācis strauji pieņemties svarā, kam viņš tagad pievienojis arī sejas apmatojuma audzēšanu.

“Zoom” video zvana laikā Pīts Dohertijs sarunājas ar grupas “Trampolene” līderi Džeku Džounsu, kurš spēlē ģitāru arī Dohertija jaunajā grupā “Peter Doherty and the Puta Madres”.

foto: ekrānuzņēmums no video

Pīts ar šo video sociālajos tīklos padalījies īsi pēc tam, kad lielākais britu bulvārpreses izdevums “The Sun” parādīja ekskluzīvās fotogrāfijas, kurās redzamas mūziķa dramatiskās fiziskās pārmaiņas.

Bijušais narkomāns atzinies, ka šobrīd ir “tikpat kā tīrs” – lai gan viņš aizvien lieto alkoholu, viņš bieži izvēloties arī kādu “jauku glāzi ūdens”.

foto: ekrānuzņēmums no video

Viņš arī atzinies, ka “jaunā veselīgākā izskata” noslēpums esot tostermaize ar sieru.

Dohertijs norādījis, ka rozā vaidziņus un pilnīgāku figūru iemantojis, narkotiku vietā izvēloties franču sieru “Comté”.

“Man patīk “Comté”. “Comté” uz tostermaizes. Bet mana grēcīgā bauda ir gulēšana,” norādījis Dohertijs.

“Gadiem ilgi es nomodā varēju pavadīt piecas līdz sešas dienas un pēc tam gulēju 24 stundas, taču tagad man patīk pagulēt.”

“Šobrīd esmu tikpat kā tīrs. Esmu pārstājis lietot heroīnu un ketamīnu.”

“Man patīk eksperimentēt, gatavot kokteiļus ar šampanieti, mazliet ruma un apelsīnu sulas. Es nedaudz atgādinu alkoholiķi, taču neesmu – man patīk arī kāda jauka glāze ūdens.”

Pīts atzīst, ka nesmādētu arī ātrās uzkodas, taču rajonā Normandijā, kur viņš šobrīd dzīvo, nav ātro uzkodu ēstuvju, kur varētu pasūtīt sev šādu našķi līdzi ņemšanai.

Dohertija apreibinošā dzīve

gallery icon
9

“Es pasūtītu “BigMac” burgeru, ja varētu, bet es nevaru. Tuvākais Makdonalds ir 40 minūšu attālumā.”

Rokeris, kuru reiz vienoja romāns ar supermodeli Keitu Mosu (47), tagad dzīvo Francijā kopā ar savu mīļoto meiteni un grupas kolēģi Katiju De Vidasu.

foto: Old Boy's Club / BACKGRID/Vida P/ Vida Press
Pīts Dohertijs un Keita Mosa 2007. gadā.

Pīts Dohertijs un viņa rotaslietas

gallery icon
8