Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Instagram
Prinss Maikls ar draudzeni Molliju.
Prinss Maikls ar draudzeni Molliju.
Slavenības

Maikla Džeksona vecākajam dēlam jau vairākus gadus ir nopietnas attiecības. Kādu meiteni viņš izvēlējies?

Jauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona (1958-2009) bērni ļoti reti sociālajos tīklos padalās ar informāciju un fotogrāfijām no savas privātās dzīves. Nesen dziedātāja vecākais dēls Prinss Maikls (24) tomēr parādījis šādas fotogrāfijas. Viņš attēlos redzams kopā ar savu draudzeni, ar kuru, kā izrādās, ir kopā jau vairākus gadus.

Maikla Džeksona vecākajam dēlam jau vairākus gadus...

Maikla Džeksona mamma un citi radinieki apmeklē vecākā dēla Prinsa Maikla izlaidumu

Prinss Maikls ar savu draudzeni ir kopā jau četrus gadus un ar šo fotogrāfiju publiskošanu vēlējies atzīmēt kopābūšanas gadadienu. “Ou! Nespēju noticēt, ka ir pagājuši jau četri gadi. Esmu audzis un daudz ko iemācījies kopā ar tevi. Man ir tā paveicies, ka mēs kopā varam doties visos mūsu piedzīvojumos. Tik superīgi redzēt visas tās vietas, kurās esam pabijuši kopā un atcerēties tās neprātīgās lietas, ko parasti darām un kas ir saistītas ar ēdienu. Es tevi mīlu, mazulīt, laimīgus četrus gadus!” – parakstā pie fotogrāfijas popmūzikas karaļa vecākais dēls veltījis savai draudzenei sirsnīgus un emocionālus vārdus.

Komentāros arī fani pauduši prieku par Prinsa Maikla harmoniskajām un laimīgajām attiecībām, un novēlējuši pārim vēl daudzus kopdzīves gadus. “Sveiciens gadadienā, draugi! Mīlu jūs abus!”, “Jūs esat satriecoši! Apsveicu ceturtajā kopābūšanas gadadienā!”, “Kāds skaists pāris!” – par Prinsa Maikla privātās dzīves laimi priecājas viņa “Instagram” konta sekotāji.

Maikla Džeksona bērni tēva 60. gadu jubilejas pasākumā

Parisa un Prinss Maikls Džeksoni tēva popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dimanta jubilejas pasākumā Lasvegasā.

Slavenā dziedātāja mīļoto meiteni sauc Mollija. Ārvalstu mediji raksta, ka abi iepazinušies, sākot mācības universitātē un kopš tā laika ir nešķirami.

foto: Instagram

Prinss un Mollija reti kad publiski runā par savām attiecībām, jo nevēlas piesaistīt sabiedrības uzmanību savai privātajai dzīvei. Prinss nekad neatzīmē (“neietago”) Molliju savās fotogrāfijās, lai gan meitene nereti tajās ir redzama.

foto: Instagram

Nesenā intervijā Prinss Maikls atzinies, ka radošās izpausmes viņu absolūti nesaista, lai gan daudzi cilvēki visā pasaulē bijuši pārliecināti, ka Maikla Džeksona bērni noteikti ies sava slavenā tēva pēdās un saistīs dzīvi ar mūziku un skatuvi. “Ja es izlemtu kļūt par mākslinieku, ģimene ar mani būtu ļoti atklāta. Viņi man pateiktu, ka tas nav domāts man. Man nav balss, lai dziedātu. Man pat bija vajadzīgs zināms laiks, lai izprastu, ko nozīmē “bīts”. Tagad vismaz to es esmu sapratis. Arī dejot es neprotu,” atzinies Prinss. Maikls Džeksons centies ieaudzināt bērnos labu gaumi attiecībā uz mūziku un regulāri viņus iepazīstinājis ar dažādu žanru skaņdarbiem.

Tā maskējās Maikls Džeksons un slēpa savu bērnu sejas

2019. gadā popmūzikas karaļa mantinieks absolvēja koledžu, taču pašizglītošanos aizvien turpina. Tētis vienmēr teicis, ka ir jāmācās visu laiku. Šo norādījumu Prinss Maikls aizvien uzcītīgi ievēro. “Mans tēvs teiktu ko tādu: “Tajā brīdī, kad tu pārstāj mācīties, tu sāc mirt. Tu pieļausi kļūdas, taču tev nāksies nopurināt putekļus no sevis un atgriezties”,” savās atmiņās padalījies Džeksona vecākais dēls.

Maikls Džeksons un Debija Rova ar abiem bērniem

Maikls Džeksons ar tolaik vēl sievu Debiju Rovu un kopīgajiem bērniem Prinsu Maiklu un Parisu.