Slavenības
2021. gada 23. marts, 06:22

Liene Stepena 40. dzimšanas dienā uzraksta emocionālu vēstuli sev pašai

Ligita Eglīte

Žurnāls "Kas Jauns"

17. martā 40 gadi apritēja horeogrāfei un TV sejai Lienei Stepenai. Apaļajā jubilejā, ko māņticības dēļ daudzi ļaudis neatzīmē, Liene publiskoja sirsnīgu pateicības vēstuli.

Daiļā un allaž dzirkstošā TV personība Liene Stepena, kas jau vairākas sezonas ir šova "Caur ērkšķiem uz..." vadītāja, arī savā dzīvē ir pieredzējusi sāpīgus triecienus. Divu bērnu mamma pirms pieciem gadiem piedzīvoja sirdi plosošu šķiršanos no mīļotā vīra, gaismu mākslinieka Igora Kapustina, ko aizsaulē pāragri, tikai 43 gadu vecumā, aizsauca vēzis. Taču Liene rada spēku ne vien tikt pāri sāpīgajam zaudējumam, bet arī rast dzīvē jaunu mīlestību.

Zīmīgi, ka īsi pirms nāves Igors Lienei bija novēlējis atkal iemīlēties un būt laimīgai. “Tu jau skaista sieviete, tad pēc gadiņa tev noteikti būs kādas attiecības,” skatīdamies nāvei acīs, Lienei bija teicis Igors, ar šiem vārdiem viņai it kā dodams atļauju dzīvot tālāk. Un tieši tā arī notika – pusotru gadu pēc vīra pavadīšanas aizsaulē Lienei uzplauka skaista mīlestība ar vienu no Latvijā pazīstamākajiem būvuzņēmējiem – Māri Saukānu. Šajās attiecībās Liene aizvien ir laimīga.

Liene Stepena un Māris Saukāns

Horeogrāfe Liene Stepena ļaujas attiecībām un bauda kopābūšanu ar būvuzņēmēju Māri Saukānu.

gallery icon

Savas 40. dzimšanas dienas rītā soctīklā "Facebook" Liene apliecināja, ka savā dzīvē izjūt piepildījumu.

Viņa uzrakstīja: “Vēstule šodienai... Šodiena ir brīnišķīga! Gluži kā šī sieviete – es! Kas vienmēr ir ticējusi sev un uzticējusies citiem. Un šī ticība ir gan dabas, gan vecāku dota dāvana, par ko esmu ļoti pateicīga un kas dzīvē palīdzējusi piecelties pēc vissāpīgākajiem kritieniem un doties tālāk. Man pie šūpuļa ir stāvējušas visas labās fejas un labie gariņi, dodot svētību laimīgai dzīvei. Un gluži kā maza meitene es joprojām ticu, ka brīnumi notiek, mīlestība un laime ir un cilvēki ir skaisti un labi, un nekam nav lielākas vērtības, kā tikt skaidrībā pašam ar sevi, kaut tas ir neverending story [nebeidzamais stāsts]. Un tieši tādēļ tas ir tik brīnišķīgi, jo katru jaunu dienu mēs varam doties katrs savā ceļojumā un atklāt sevī ko nezināmu. Tādēļ, mīļie... nekad nav par vēlu! Priekā!”

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!