Slavenības
2021. gada 22. marts, 05:10

Juta Valdmane atklāti par jaunajām attiecībām: "Juris grib mani aizvilt prom no Latvijas"

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Viena no Latvijā zināmākajām fitnesa entuziastēm Juta Valdmane devusies pie mīļotā vīrieša Jura Kupra uz ASV, kur pavadīs vairākus mēnešus. Juta žurnālam Kas Jauns atklāj, ka jauno mīlestību iepazinusi, pateicoties nu jau bijušajam vīram Gintam Valdmanim.

Juta pagājušā gada pavasarī ar sociālo tīklu satrpniecību paziņoja, ka ir šķīrusies no vīra Ginta Valdmaņa. Viņa ar bodibildinga skaistuli un fitnesa treneri laulībā nodzīvoja septiņus gadus. Kopš Juta atkal baudīja brīvas sievietes dzīvi, viņa attālināti satuvinājusies ar bijušā vīra draugu Juri Kupri, kas ir viens no atzītākajiem fitnesa treneriem Ņujorkā, kā arī uzņēmuma "The Fit Company" īpašnieks. Jutas mīļotais Amerikā guvis ievērojamu atpazīstamību, bijis redzams gan NBC šovā "Today Show" un "Fox 5 News", kā arī sniedzis intervijas dažādos žurnālos.

Juta Valdmane un Juris Kupris ASV

Viena no Latvijā zināmākajām fitnesa entuziastēm Juta Valdmane 2021. gada sākumā devās pie mīļotā vīrieša Jura Kupra uz ASV.

gallery icon
10

Mēro tālu ceļu pie mīļotā

Nesen Juta bija devusies atpūtas braucienā uz Dubaiju, taču atklājās, ka patiesais galamērķis bijusi nokļūšana pie mīļotā ASV. Juta atzīst, ka ceļš pie Jura bijis tāls un grūts, taču, pateicoties mīļotā atbalstam, to pārcietusi daudz vieglāk: “Nebūtu braukusi, ja tā nebūtu vienīgā iespēja satikt savu puisi, jo viņš ir dzimis Amerikā, viņam ir tikai ASV pase un uz Eiropu Juris netiek. Ceļš bija stresa pilns, bija jāveic četri Covid-19 testi. Vienu vēl veicu papildus, jo Dubaijā sāku just plaušās saslimšanas simptomus, kas izraisīja papildu stresu. Ja būtu saslimusi, man būtu vēl vismaz divas nedēļas jāpaliek Dubaijā. Protams, mans puisis emocionāli atbalstīja visu laiku un iedrošināja neraizēties.”

Pateicīga bijušajam vīram

Taujāta, kā pandēmijas laikā izdevies sapazīties ar puisi, kurš dzīvo ASV, Juta atzīst – attiecības uzplaiksnījušas nemanot. “Es Juri pazīstu bijušā vīra dēļ, tāpēc esmu viņam pateicību parādā par netiešu mūsu savešanu kopā. Bez Ginta nebūtu nemaz atraduši viens otru. Septiņus gadus sekojām viens otram "Instagram", pat nenojaušot, ka kādu dienu abi iemīlēsimies. Atceros, ka jau tad apbrīnoju viņa skaistās, zilās acis,” atklāj Valdmane.

“Šobrīd izbaudām laiku trijatā: es, viņš un viņa sunītis – Džeka Rasela terjers. Ejam uz pludmali, dodamies pārgājienos, kopā gatavojam ēst un skatāmies filmas. Šobrīd tā arī plānojam pavadīt savu laiku, jo tik tikko esam tikušies un gribas izbaudīt kopā būšanu divatā. Vēlāk, iespējams, dosimies uz Maiami pie viņa draugiem, izbraukāsim arī citus štatus. Maksimālais laiks, ko šeit varu pavadīt, ir trīs mēneši. Bet skatīšos, kāda ir situācija Latvijā, un tad plānošu atgriešanos,” tuvākā laika plānus ieskicē Valdmane. Savukārt par tālākiem nākotnes plāniem attiecībās runāt esot pāragri: “Šobrīd pāragri spriest par nākotni, ņemot vērā Covid-19 izplatību un mūsu attiecību ilgumu. Jā, Juris grib mani aizvilt prom no Latvijas, tā ir taisnība. Abiem ir sajūta, ka esam kopā jau gadiem. Esam par to runājuši, un, ja viss turpināsies tikpat skaisti, kas to lai zina…”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!